Рецепт Баклажани в воке фото

Баклажани в воке
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Овочі , Баклажан
Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Ідеальне поєднання гострого і солодкого смаків, швидкість приготування - ось за що я люблю готувати цю страву. Рекомендую спробувати і вам.

Опис приготування:

Ви не знаєте? як приготувати баклажани в воке? Пропоную скористатися цим рецептом. Рецепт приготування баклажан в воке простий і не процес готування не займе у вас багато часу. В результаті у вас вийде смачна і задоволена гостра закуска, яку можна подавати і гарячою, і холодної. Вона доречна і на святковому столі, і в будній день. Рецепт страви з фото перед вами. Готуємо:)

  • Баклажан - 2 штуки
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Імбир - 1 Ст. Ложка (дрібно нарізати)
  • Перець чилі - 2 штуки
  • Соус табаско - 1 Чайна ложка
  • Маринад терияки - 50 мілілітрів
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Вино біле сухе - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 0, 5 склянки
баклажани в воке - фото крок 1
Баклажани нарізаємо досить великими шматочками.
баклажани в воке - фото крок 2
Чистимо часник і імбир і дрібно нарізаємо.
баклажани в воке - фото крок 3
Готуємо заправку. Для цього добре перемішуємо воду, вино, оцет, соус табаско, крохмаль, цукор і маринад терияки.
баклажани в воке - фото крок 4
Дуже добре розігріваємо вок з рослинним маслом і обсмажуємо баклажани, весь час перемішуючи, хвилини 4-5. Баклажани мають стати легкого золотистого кольору.
баклажани в воке - фото крок 5
Додаємо до баклажанів підготовлені часник і імбир, перець чилі. Перемішуємо.
баклажани в воке - фото крок 6
Заливаємо баклажани в воке підготовленої нами заздалегідь заправкою і тушкуємо хвилин 1, 5-2 до загустіння. Не забуваємо перемішувати! !!!

Схожі рецепти