Баклажани в воке
(покроковий рецепт з фото)
Ідеальне поєднання гострого і солодкого смаків, швидкість приготування - ось за що я люблю готувати цю страву. Рекомендую спробувати і вам.
Ви не знаєте? як приготувати баклажани в воке? Пропоную скористатися цим рецептом. Рецепт приготування баклажан в воке простий і не процес готування не займе у вас багато часу. В результаті у вас вийде смачна і задоволена гостра закуска, яку можна подавати і гарячою, і холодної. Вона доречна і на святковому столі, і в будній день. Рецепт страви з фото перед вами. Готуємо:)
- Баклажан - 2 штуки
- Часник - 2-3 зубчиків
- Імбир - 1 Ст. Ложка (дрібно нарізати)
- Перець чилі - 2 штуки
- Соус табаско - 1 Чайна ложка
- Маринад терияки - 50 мілілітрів
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Вино біле сухе - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Вода - 0, 5 склянки
Баклажани нарізаємо досить великими шматочками.
Чистимо часник і імбир і дрібно нарізаємо.
Готуємо заправку. Для цього добре перемішуємо воду, вино, оцет, соус табаско, крохмаль, цукор і маринад терияки.
Дуже добре розігріваємо вок з рослинним маслом і обсмажуємо баклажани, весь час перемішуючи, хвилини 4-5. Баклажани мають стати легкого золотистого кольору.
Додаємо до баклажанів підготовлені часник і імбир, перець чилі. Перемішуємо.
Заливаємо баклажани в воке підготовленої нами заздалегідь заправкою і тушкуємо хвилин 1, 5-2 до загустіння. Не забуваємо перемішувати! !!!