Рецепт Cемга в воке фото

Cемга в воке
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Сьомга
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Як і практично всі страви з риби, це готується дуже швидко і просто, що, безсумнівно, вкрай важливо, коли ти приходиш після важкого робочого дня додому, а вся сім'я чекає від тебе смачної вечері.

Опис приготування:

Коли я ввечері готую вечерю, то чомусь найчастіше це виявляється щось з азійської кухні, можливо, тому що вона мені дуже подобається, але, швидше за все, через те, що в ній все робиться дуже швидко і легко. У цьому простому рецепті сьомги в воке нам також буде потрібно на все про все мінімум часу, зате блюдо вийде божественне. З овочів я зазвичай беру кабачок, морква і, звичайно ж, солодкий перець, але тут все залежить від ваших уподобань, адже приготувати сьомгу в воке в домашніх умовах можна з абсолютно будь-якими овочами.

1) Отже, нарізаємо рибу на кубики і викладаємо її в мисочку, додаємо устричний соус, перемішуємо все і залишаємо на пару хвилин маринуватися.

2) Поки сьомга маринується, ми гарненько промиваємо овочі і нарізаємо їх тонкими брусками, а селера ріжемо скибочками.

3) Вок ставимо на сильний вогонь і нагріваємо в ньому масло, спочатку кладемо в вок сьомгу і смажимо її, помішуючи, буквально хвилинку. Потім додаємо до риби морква і селера, смажимо все ще пару хвилин, викладаємо в вок овочі, що залишилися, перемішуємо все і продовжуємо смажити на сильному вогні, поки овочі не стануть м'якими.

4) Після цього вимикаємо вогонь і викладаємо блюдо на тарілку, посипаємо рибу кунжутом і подаємо до столу.

Як вид, все дуже швидко і легко, так що приготувати смачну вечерю з цим простим рецептом сьомги в воке не проблема. Смачного!


  • Стейк з сьомги - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Перець солодкий червоний - 1 штука
  • Кабачок - 1 штука (невеликий)
  • Стебло селери - 1 штука
  • Соус устричний - 2-3 Ст. Ложок
  • Масло оливкове - За смаком (для смаження)
  • Кунжут - За смаком (для подачі)
Коли я ввечері готую вечерю, то чомусь найчастіше це виявляється щось з азійської кухні, можливо, тому що вона мені дуже подобається, але, швидше за все, через те, що в ній все робиться дуже швидко і легко. У цьому простому рецепті сьомги в воке нам також буде потрібно на все про все мінімум часу, зате блюдо вийде божественне. З овочів я зазвичай беру кабачок, морква і, звичайно ж, солодкий перець, але тут все залежить від ваших уподобань, адже приготувати сьомгу в воке в домашніх умовах можна з абсолютно будь-якими овочами.

1) Отже, нарізаємо рибу на кубики і викладаємо її в мисочку, додаємо устричний соус, перемішуємо все і залишаємо на пару хвилин маринуватися.

2) Поки сьомга маринується, ми гарненько промиваємо овочі і нарізаємо їх тонкими брусками, а селера ріжемо скибочками.

3) Вок ставимо на сильний вогонь і нагріваємо в ньому масло, спочатку кладемо в вок сьомгу і смажимо її, помішуючи, буквально хвилинку. Потім додаємо до риби морква і селера, смажимо все ще пару хвилин, викладаємо в вок овочі, що залишилися, перемішуємо все і продовжуємо смажити на сильному вогні, поки овочі не стануть м'якими.

4) Після цього вимикаємо вогонь і викладаємо блюдо на тарілку, посипаємо рибу кунжутом і подаємо до столу.

Як вид, все дуже швидко і легко, так що приготувати смачну вечерю з цим простим рецептом сьомги в воке не проблема. Смачного!

Схожі рецепти