Рецепт Лагман в Дунгані фото

Лагман в Дунгані
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
М'ясо , Овочі
Дієтичне харчування
На обід , На природу , На святковий стіл , День народження
Супи , Лагман
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Лагман в Дунгані - це національне блюдо, яке здавна готують в Середній Азії. Найголовніше в цій страві - локшина, приготована вручну. Ну і крім м'яса, великий набір овочів. Смачно і ситно!

Опис приготування:

Лагман по-Дунганскій можна подати зі свіжою зеленню і аджикою. Він повинен вийти густий. Сама локшина вариться окремо і з'єднується з супом вже в тарілці. Зараз продається багато прекрасних макаронних виробів і немає необхідності робити локшину самостійно, особливо якщо немає часу на це. Але якщо є бажання, то ось вам рецепт: 800-1000 грам борошна, 2 яйця, чайна ложка солі, 1, 5 склянки води. Замісити круте тісто і з рослинним маслом витягніть тонку локшину. Успіхів і приємного апетиту!


  • Картопля - 2 штуки
  • Перець болгарський - 4 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Часник - 1-2 штук
  • Помідори - 3-5 штук
  • Редька або редиска - 150 грам
  • Капуста - 500-700 грам
  • Перець гострий - 1-2 штук
  • Braai - 1 штука (пучок)
  • Цибуля зелена - 1 штука (пучок)
  • М'ясо - 500-700 грам
  • Цибуля - 3-4 штук
лагман в Дунгані - фото крок 1
Тісто порізати на тонкі смужки.
лагман в Дунгані - фото крок 2
Змастити тісто олією і витягнути локшину.
лагман в Дунгані - фото крок 3
Можна відварити готову локшину або спагетті.
лагман в Дунгані - фото крок 4
Підготуйте овочі.
лагман в Дунгані - фото крок 5
М'ясо помийте і обсушіть.
лагман в Дунгані - фото крок 6
М'ясо порізати кубиками.
лагман в Дунгані - фото крок 7
Розігрійте масло і обсмажте цибулю до прозорості.
лагман в Дунгані - фото крок 8
Додайте м'ясо, обсмажте 5-6 хвилин і додайте 2 склянки окропу. Тушкуйте на середньому вогні, поки половина рідини не випарується.
лагман в Дунгані - фото крок 9
Поріжте овочі дрібно.
лагман в Дунгані - фото крок 10
Додайте до м'яса 2-3 зубчики часнику і один гіркий перець.
лагман в Дунгані - фото крок 11
Через п'ять хвилин додайте помідори і добре перемішайте.
лагман в Дунгані - фото крок 12
Дайте покипіти помідорів п'ять хвилин і додайте нарізані овочі. Додайте ложку солі.
лагман в Дунгані - фото крок 13
Овочам даємо покипіти п'ять хвилин і додаємо картоплю.
лагман в Дунгані - фото крок 14
Всі заливаємо водою на два пальці, додаємо спеції.
лагман в Дунгані - фото крок 15
Через півгодини лагман готовий. Смачного!

Схожі рецепти