Лагман у котлі
(покроковий рецепт з фото)
Для великої компанії на природі можна приготувати лагман в казані. Зазвичай жінки ріжуть овочі, а чоловіки займаються м'ясом. Дуже корисно нагуляти апетит на природі, а потім насолодитися супер-супом!
Лагман в казані готується приблизно півтора - два години. Спочатку обсмажується м'ясо, потім обсмажуються овочі, потім м'ясо і овочі томят майже годину. Потім додають спеції і перед самим кінцем варіння закладається частина зелені. Можна додати воду, в якій варили лагман, приблизно півтори склянки. Сем Лагман (локшину) роблять вручну: мука - 800-1000 г, сіль - 1 середня лінія, яйце -2 шт., вода - 1, 5 склянки. Місять круте тісто, як на пельмені і розкочують в пласт, згортають і ріжуть на широкі смужки. Успіхів і приємного апетиту!
- Баранина - 1, 5 грами
- Курдючне сало - 100 грам (або ріст вершкового масла.)
- Цибуля - 400 грам
- Морква - 400 грам
- Помідор - 500 грам
- Перець болгарський - 3 штуки
- Зелена квасоля - 250 грам
- Стебло селери - 3 штуки
- Часник - 2 штуки
- Koriandr - 2 чайних ложки
- Зіра - 1 Чайна ложка
- Бадьян - 2 штуки
- Зелень - 1 штука (пучок)
- Сіль, перець - За смаком
М'ясо з курдючним жиром обсмажте в казані.
Цибулю порізати півкільцями.
Морква поріжте соломкою.
Додайте в казан до м'яса моркву і цибулю. Перемішайте.
Помідори порізати на шматочки.
Перець порізати соломкою.
Через 20 хвилин після моркви можна додати в казан помідори і перець.
Через п'ять хвилин додати квасолю.
Зелень порізати.
Часник почистити і порізати.
Додати спеції.
tusim 15 хвилин.
Виймаємо м'ясо і ріжемо його на порції.
М'ясо повертаємо в казан, додаємо часник, зелень, селера.
Окремо відварюємо лагман. Його можна купити або приготувати самим.
Смачного!