Рецепт Лагман у котлі фото

Лагман у котлі
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
М'ясо, Овочі
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На природу, На святковий стіл, День народження, Новий рік
Супи, Лагман

Для великої компанії на природі можна приготувати лагман в казані. Зазвичай жінки ріжуть овочі, а чоловіки займаються м'ясом. Дуже корисно нагуляти апетит на природі, а потім насолодитися супер-супом!

Лагман в казані готується приблизно півтора - два години. Спочатку обсмажується м'ясо, потім обсмажуються овочі, потім м'ясо і овочі томят майже годину. Потім додають спеції і перед самим кінцем варіння закладається частина зелені. Можна додати воду, в якій варили лагман, приблизно півтори склянки. Сем Лагман (локшину) роблять вручну: мука - 800-1000 г, сіль - 1 середня лінія, яйце -2 шт., вода - 1, 5 склянки. Місять круте тісто, як на пельмені і розкочують в пласт, згортають і ріжуть на широкі смужки. Успіхів і приємного апетиту!


  • Баранина - 1, 5 грами
  • Курдючне сало - 100 грам (або ріст вершкового масла.)
  • Цибуля - 400 грам
  • Морква - 400 грам
  • Помідор - 500 грам
  • Перець болгарський - 3 штуки
  • Зелена квасоля - 250 грам
  • Стебло селери - 3 штуки
  • Часник - 2 штуки
  • Koriandr - 2 чайних ложки
  • Зіра - 1 Чайна ложка
  • Бадьян - 2 штуки
  • Зелень - 1 штука (пучок)
  • Сіль, перець - За смаком
лагман у котлі - фото крок 1
М'ясо з курдючним жиром обсмажте в казані.
лагман у котлі - фото крок 2
Цибулю порізати півкільцями.
лагман у котлі - фото крок 3
Морква поріжте соломкою.
лагман у котлі - фото крок 4
Додайте в казан до м'яса моркву і цибулю. Перемішайте.
лагман у котлі - фото крок 5
Помідори порізати на шматочки.
лагман у котлі - фото крок 6
Перець порізати соломкою.
лагман у котлі - фото крок 7
Через 20 хвилин після моркви можна додати в казан помідори і перець.
лагман у котлі - фото крок 8
Через п'ять хвилин додати квасолю.
лагман у котлі - фото крок 9
Зелень порізати.
лагман у котлі - фото крок 10
Часник почистити і порізати.
лагман у котлі - фото крок 11
Додати спеції.
лагман у котлі - фото крок 12
tusim 15 хвилин.
лагман у котлі - фото крок 13
Виймаємо м'ясо і ріжемо його на порції.
лагман у котлі - фото крок 14
М'ясо повертаємо в казан, додаємо часник, зелень, селера.
лагман у котлі - фото крок 15
Окремо відварюємо лагман. Його можна купити або приготувати самим.
лагман у котлі - фото крок 16
Смачного!

Схожі рецепти