Рецепт Лагман у котлі фото

Лагман у котлі
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
М'ясо , Овочі
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На природу , На святковий стіл , День народження , Новий рік
Супи , Лагман
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Для великої компанії на природі можна приготувати лагман в казані. Зазвичай жінки ріжуть овочі, а чоловіки займаються м'ясом. Дуже корисно нагуляти апетит на природі, а потім насолодитися супер-супом!

Опис приготування:

Лагман в казані готується приблизно півтора - два години. Спочатку обсмажується м'ясо, потім обсмажуються овочі, потім м'ясо і овочі томят майже годину. Потім додають спеції і перед самим кінцем варіння закладається частина зелені. Можна додати воду, в якій варили лагман, приблизно півтори склянки. Сем Лагман (локшину) роблять вручну: мука - 800-1000 г, сіль - 1 середня лінія, яйце -2 шт., вода - 1, 5 склянки. Місять круте тісто, як на пельмені і розкочують в пласт, згортають і ріжуть на широкі смужки. Успіхів і приємного апетиту!


  • Баранина - 1, 5 грами
  • Курдючне сало - 100 грам (або ріст вершкового масла.)
  • Цибуля - 400 грам
  • Морква - 400 грам
  • Помідор - 500 грам
  • Перець болгарський - 3 штуки
  • Зелена квасоля - 250 грам
  • Стебло селери - 3 штуки
  • Часник - 2 штуки
  • Koriandr - 2 чайних ложки
  • Зіра - 1 Чайна ложка
  • Бадьян - 2 штуки
  • Зелень - 1 штука (пучок)
  • Сіль, перець - За смаком
лагман у котлі - фото крок 1
М'ясо з курдючним жиром обсмажте в казані.
лагман у котлі - фото крок 2
Цибулю порізати півкільцями.
лагман у котлі - фото крок 3
Морква поріжте соломкою.
лагман у котлі - фото крок 4
Додайте в казан до м'яса моркву і цибулю. Перемішайте.
лагман у котлі - фото крок 5
Помідори порізати на шматочки.
лагман у котлі - фото крок 6
Перець порізати соломкою.
лагман у котлі - фото крок 7
Через 20 хвилин після моркви можна додати в казан помідори і перець.
лагман у котлі - фото крок 8
Через п'ять хвилин додати квасолю.
лагман у котлі - фото крок 9
Зелень порізати.
лагман у котлі - фото крок 10
Часник почистити і порізати.
лагман у котлі - фото крок 11
Додати спеції.
лагман у котлі - фото крок 12
tusim 15 хвилин.
лагман у котлі - фото крок 13
Виймаємо м'ясо і ріжемо його на порції.
лагман у котлі - фото крок 14
М'ясо повертаємо в казан, додаємо часник, зелень, селера.
лагман у котлі - фото крок 15
Окремо відварюємо лагман. Його можна купити або приготувати самим.
лагман у котлі - фото крок 16
Смачного!

Схожі рецепти