Рецепт Guiru lagman фото

Guiru lagman
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
М'ясо, Овочі, Яловичина, Локшина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Супи, Лагман

Ця страва уйгурской кухні виходить завжди смачне, ситне і легко готується. М'ясна підлива виходить густий і ароматною. Спробуйте, це смачно!

Guiru lagman - страва смачна, ситне, незвичайне. Ця страва виходить з насиченим смаком, чудовим ароматом. Гуйру лагман напевно підкорить ваше серце і обов'язково увійде в число улюблених страв. А як приготувати гуйру лагман я з вами поділюся.

  • Яловичина - 550 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Пекінська капуста - 200 грам
  • Селера - 70 грам
  • Квасоля стручкова - 150 грам
  • Помідори - 2 штуки
  • Соєвий соус - 5 Ст. Ложок(2 ст. L. - в маринад, 3 ст. L. - в овочі
    )
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Імбир - 10 грам
  • Перець гострий - 0.5 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Крохмаль - 2 Ст. Ложки (в маринад)
  • Куряче яйце - 1 штука (в маринад)
  • Вода - 300 мілілітрів(1 ст. L. - в маринад)
  • Хаджі - 1 щіпка (сичуаньский перець)
  • Локшина для лагмана - 4 штуки (порції)
Guiru lagman - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
Guiru lagman - фото крок 2
М'ясо помийте, наріжте смужками.
Guiru lagman - фото крок 3
Приготуйте інгредієнти для маринування м'яса.
Guiru lagman - фото крок 4
У м'ясо вбийте куряче яйце, додайте соєвий соус, крохмаль.
Guiru lagman - фото крок 5
Добре перемішайте, залиште маринуватися на 1-1.5 годину.
Guiru lagman - фото крок 6
Пекінську капусту наріжте квадратами, помідори і перець - кубиками, селера - шматочками, ріпчаста цибуля - четвертькольцами.
Guiru lagman - фото крок 7
Часник, червоний перець і імбир дрібно порубати.
Guiru lagman - фото крок 8
У розігріту сковороду з додаванням невеликої кількості масла викладіть м'ясо.
Guiru lagman - фото крок 9
Обсмажуйте на сильному вогні до красивої скоринки 2-3 хвилини.
Guiru lagman - фото крок 10
Далі додайте нарізану цибулю.
Guiru lagman - фото крок 11
Потім соєвий соус і томатну пасту. Добре перемішайте, смажте 2 хвилини.
Guiru lagman - фото крок 12
Додайте пекінську капусту і селеру, обсмажуйте 2 хвилини.
Guiru lagman - фото крок 13
Слідом додайте квасолю, обсмажуйте 2 хвилини.
Guiru lagman - фото крок 14
Потім болгарський перець і помідори, обсмажуйте 3 хвилини.
Guiru lagman - фото крок 15
Додайте часник, гострий перець, імбир і хадж, обсмажуйте 5 хвилин.
Guiru lagman - фото крок 16
Додайте 300 мілілітрів окропу, приправити сіллю, перемішайте і тушкуйте під кришкою 12-15 хвилин.
Guiru lagman - фото крок 17
Відваріть лагман локшину, промийте її, зверху спорудити гірку з м'яса і овочів.
Guiru lagman - фото крок 18
Guiru lagman готовий!

Схожі рецепти