Рецепт Лагман зі свинини фото

Лагман зі свинини
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
М'ясо, Свинина
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження
Супи, Лагман

Традиційно, лагман готують з баранини. Але не всі люблять специфічний смак цього м'яса. Щоб не відмовляти собі в задоволенні, пропоную приготувати лагман зі свинини.

Цей рецепт лагмана зі свинини досить простий, і з ним легко впорається навіть новачок в кулінарії. Неймовірно ароматне, ситне і дуже смачна страва, яке обов'язково варто спробувати.

  • Свинина - 500 грам
  • Цибулина - 2-3 штук
  • Морква - 1 штука
  • Зелена редька - 1 штука
  • Помідор - 1-2 штук
  • Часник - 4-7 зубчиків
  • Сіль - 1 щіпка
  • Чорний перець - 1 щіпка
  • Перець чилі - 1 щіпка
  • Паприка - 1 щіпка
  • Зіра - 1 щіпка
  • Koriandr - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
  • Локшина - 200 грам
лагман зі свинини - фото крок 1
1. Рецепт приготування лагмана зі свинини насправді дуже простий. Для початку потрібно очистити і нарізати цибулини.
лагман зі свинини - фото крок 2
2. Вимити, просушити і нарізати невеликими шматочками м'ясо. У каструлю з товстим дном або сотейник налити масла і добре його розігріти. Відправити туди м'ясо і обсмажити до золотистої скоринки. Потім відправити до м'яса цибулю.
лагман зі свинини - фото крок 3
3. Поки м'ясо смажиться, можна зайнятися іншими овочами. Морква вимити, очистити і нарізати дрібними шматочками.
лагман зі свинини - фото крок 4
4. Зелену редьку також очистити і нарізати шматочками такого ж розміру, як і морква.
лагман зі свинини - фото крок 5
5. Помідор вимити, обсушити і нарізати тонкими часточками.
лагман зі свинини - фото крок 6
6. Часник очистити і дрібно нарізати або видавити через прес.
лагман зі свинини - фото крок 7
7. До обсмаженого м'яса з цибулею можна відправляти морква.
лагман зі свинини - фото крок 8
8. Гасити м'ясо з морквою і цибулею близько 10-15 хвилин, а потім відправити в сотейник редьку.
лагман зі свинини - фото крок 9
9. Ще через хвилин 10 можна додати часник і приправи. Накрити кришкою і тушкувати 5-7 хвилин.
лагман зі свинини - фото крок 10
10. Останній інгредієнт - це помідори. Викласти їх в сотейник, згасити хвилин 5.
лагман зі свинини - фото крок 11
11. На останньому етапі потрібно залити в сотейник гарячу воду або бульйон. Довести до кипіння, накрити кришкою і залишити тушкувати на середньому вогні до готовності. За цей час потрібно зварити локшину. Коли м'ясо і овочі проготовятся, лагман зі свинини в домашніх умовах готовий. При подачі спочатку викласти на тарілку локшину, а потім залити все супом. При бажанні можна прикрасити свіжою зеленню.

Схожі рецепти