Лагман зі свинини
(покроковий рецепт з фото)
Традиційно, лагман готують з баранини. Але не всі люблять специфічний смак цього м'яса. Щоб не відмовляти собі в задоволенні, пропоную приготувати лагман зі свинини.
Цей рецепт лагмана зі свинини досить простий, і з ним легко впорається навіть новачок в кулінарії. Неймовірно ароматне, ситне і дуже смачна страва, яке обов'язково варто спробувати.
- Свинина - 500 грам
- Цибулина - 2-3 штук
- Морква - 1 штука
- Зелена редька - 1 штука
- Помідор - 1-2 штук
- Часник - 4-7 зубчиків
- Сіль - 1 щіпка
- Чорний перець - 1 щіпка
- Перець чилі - 1 щіпка
- Паприка - 1 щіпка
- Зіра - 1 щіпка
- Koriandr - 1 щіпка
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
- Локшина - 200 грам
1. Рецепт приготування лагмана зі свинини насправді дуже простий. Для початку потрібно очистити і нарізати цибулини.
2. Вимити, просушити і нарізати невеликими шматочками м'ясо. У каструлю з товстим дном або сотейник налити масла і добре його розігріти. Відправити туди м'ясо і обсмажити до золотистої скоринки. Потім відправити до м'яса цибулю.
3. Поки м'ясо смажиться, можна зайнятися іншими овочами. Морква вимити, очистити і нарізати дрібними шматочками.
4. Зелену редьку також очистити і нарізати шматочками такого ж розміру, як і морква.
5. Помідор вимити, обсушити і нарізати тонкими часточками.
6. Часник очистити і дрібно нарізати або видавити через прес.
7. До обсмаженого м'яса з цибулею можна відправляти морква.
8. Гасити м'ясо з морквою і цибулею близько 10-15 хвилин, а потім відправити в сотейник редьку.
9. Ще через хвилин 10 можна додати часник і приправи. Накрити кришкою і тушкувати 5-7 хвилин.
10. Останній інгредієнт - це помідори. Викласти їх в сотейник, згасити хвилин 5.
11. На останньому етапі потрібно залити в сотейник гарячу воду або бульйон. Довести до кипіння, накрити кришкою і залишити тушкувати на середньому вогні до готовності. За цей час потрібно зварити локшину. Коли м'ясо і овочі проготовятся, лагман зі свинини в домашніх умовах готовий. При подачі спочатку викласти на тарілку локшину, а потім залити все супом. При бажанні можна прикрасити свіжою зеленню.