Рецепт АСУ фото

АСУ
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Киргизька кухня
М'ясо , Овочі , Баранина
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 1
Час приготування: 2 г. 0 хв.

АСИП - це бараняча ковбаса із субпродуктів з рисом. Це страву киргизької кухні, приготувати його не так вже й складно. Ну, може, трошки складніше, ніж приготувати котлети, але це ж вас не злякає? :)

Опис приготування:

Цю ковбасу з баранячих субпродуктів готують в країнах Середньої Азії. У Киргизії вона називається АСИП. Якщо вам подобаються страви з баранини, ви легко зможете приготувати таку ковбасу вдома. І зовсім цей процес не складний. Чи не набагато складніше, ніж приготувати котлети Той же фарш, тільки потрібно не смажити, а начинити їм кишки. А баранячі кишки міцні, дуже рідко рвуться, тому з ковбасою у вас все вийде. Для рецепта, в якому детально описано, як приготувати АСИП, перевірений неодноразово. Тому готуємо!


  • Баранина - 200 грам (м'якоть)
  • Легке - 200 грам
  • Серце - 200 грам
  • Печінка - 200 грам
  • Сало курдючное - 150 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Мал - 150-200 грам
  • Сіль - 2 чайних ложки (без гірки! )
  • Перець чорний мелений - 1/2 чайних ложки
  • Вода - 1, 5 склянки
  • Баранячі кишки - 3 штуки
1
Вимиємо м'ясо і все субпродукти, narezhem Cusco, потім подрібнюємо через м'ясорубку з крупними гратами.
2
Цибулю чистимо і дрібно нарізаємо.
3
Курдючне сало нарізаємо дрібними кубиками.
4
Промиваємо рис.
5
Змішаємо фарш, рис і цибулю. Подачі води, сіль і перець. Перемішаємо. Повинен вийти напіврідкий фарш.
6
А тепер начиняє очищені баранячі кишки фаршем. Зав'язуємо один кінець, начиняє за допомогою воронки. Формуємо ковбаски потрібної довжини, зав'язуємо другий кінець кишки. Щільно НЕ набиваємо!
7
Відварювати АСИП можна в бульйоні або воді. Підсолимо воду, доведемо до кипіння. Ковбаски проколюємо тонкої голкою в декількох місцях і викладаємо в киплячу воду. Коли вода закипить вже з ковбасками, зменшуємо вогонь і варимо ковбаски хвилин 50-60.
8
Відварені ковбаски можна обсмажити. Подавати їх можна і холодними, і гарячими.
Смачного!

Схожі рецепти