З (салат)
(покроковий рецепт з фото)
Нарин - це таке місто в Киргизстані. Він є адміністративним центром Наринськой області. Салат названий на честь міста. Салат "нарин" дуже смачний, ситний і доступний для домашнього приготування.
Як приготувати салат "нарин" ви дізнаєтеся тут. Допоможе вам в цьому наш покроковий рецепт з фото і докладний опис процесу приготування.
Спробуйте приготувати цей салат, і він вам сподобається. Тут використані овочі, відварне дієтичне м'ясо, а майонез можна замінити сметаною або використовувати для заправки салату соус, що складається (в рівних пропорціях) зі сметани і майонезу.
- Буряк - 1 штука
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Сир твердий - 200 грам
- Волоський горіх - 50 грам
- Відварені курячі яйця - 2 штуки
- Телятина відварна - 400 грам
- Майонез, сіль, чорний мелений перець - За смаком
Для приготування салату "нарин" відваріть або запечіть в духовці (мікрохвильовці) буряк. Остудіть її і очистіть від шкірки. Відваріть телятину.
Твердий сир наріжте кубиком. Подрібніть зелену цибулю. Можна додати зелені за смаком.
Волоські горіхи обсмажте на сухій сковороді. Наріжте і додайте в салат.
Відваріть курячі яйця. Остудіть і очистіть їх, наріжте кубиком і додайте в салат.
Відварене м'ясо наріжте соломкою. Додайте його в салат.
У салат також додайте сіль і чорний мелений перець (кількість - на свій розсуд). Заправте салат майонезом. Добре перемішайте його.
Подайте салат до столу. Блюдо буде смачніше, якщо попередньо його остудити в холодильнику протягом хвилин 30.