Рецепт Альбондігас (фрикадельки з овочами) фото

Альбондігас (фрикадельки з овочами)
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Киргизька кухня
М'ясо , Овочі , Фарш
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Фрикадельки
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Сьогодні я розповім вам, як приготувати"Альбондігас" (фрикадельки з овочами) з сальсою і зеленню. Блюдо ситне і смачне, подається до столу гарячим з нарубленной кінзою або петрушкою. Дивіться!

Опис приготування:

Щоб приготувати цю страву, знадобиться соус"Сальса" . Це подрібнені овочі: томати, болгарський перець, цибулю або часник, спеції, оливкова олія. Багато господинь віддають перевагу його перетирати, а я просто дрібно ріжу. Для фрикадельок - тільки яловичий фарш! приступимо?

  • Вода - 1 літр
  • Морква - 2-4 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Картопля - 2 штуки (великих)
  • Сальса (соус) - 1-1, 5 склянки
  • Фарш яловичий - 600 грам
  • Панірувальні сухарі - 0, 3 склянки
  • Молоко - 0, 3 склянки
  • Braai (петрушка) - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
альбондігас (фрикадельки з овочами) - фото крок 1
Підготуйте продукти, воду і спеції. Приступимо! Воду доведіть до кипіння, сіль за смаком.
альбондігас (фрикадельки з овочами) - фото крок 2
Картопля поріжте шматочками.
альбондігас (фрикадельки з овочами) - фото крок 3
Морква поріжте кружечками.
альбондігас (фрикадельки з овочами) - фото крок 4
Цибуля поріжте кубиками.
альбондігас (фрикадельки з овочами) - фото крок 5
У киплячу воду покладіть всі овочі, додайте сальсу і варіть при слабкому кипінні 20 хвилин.
альбондігас (фрикадельки з овочами) - фото крок 6
У фарш додайте сіль, перець чорний мелений, сухарі і молоко. Ретельно перемішайте масу.
альбондігас (фрикадельки з овочами) - фото крок 7
Руками відщипувати фарш і скочується в кульки однакового розміру.
альбондігас (фрикадельки з овочами) - фото крок 8
Додайте фрикадельки до овочів. Проваріть ще 10-12 хвилин.
альбондігас (фрикадельки з овочами) - фото крок 9
Наше блюдо готово! Розкладіть по тарілочках, посипавши рубаною кінзою або петрушкою. Приємного!

Схожі рецепти