Альбондігас (фрикадельки з овочами)
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я розповім вам, як приготувати "альбондігас" (фрикадельки з овочами) з сальсою і зеленню. Блюдо ситне і смачне, подається до столу гарячим з нарубленной кінзою або петрушкою. Дивіться!
Щоб приготувати цю страву, знадобиться соус "сальса" . Це подрібнені овочі: томати, болгарський перець, цибулю або часник, спеції, оливкова олія. Багато господинь віддають перевагу його перетирати, а я просто дрібно ріжу. Для фрикадельок - тільки яловичий фарш! приступимо?
- Вода - 1 літр
- Морква - 2-4 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Картопля - 2 штуки (великих)
- Сальса (соус) - 1-1, 5 склянки
- Фарш яловичий - 600 грам
- Панірувальні сухарі - 0, 3 склянки
- Молоко - 0, 3 склянки
- Braai (петрушка) - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте продукти, воду і спеції. Приступимо! Воду доведіть до кипіння, сіль за смаком.
Картопля поріжте шматочками.
Морква поріжте кружечками.
Цибуля поріжте кубиками.
У киплячу воду покладіть всі овочі, додайте сальсу і варіть при слабкому кипінні 20 хвилин.
У фарш додайте сіль, перець чорний мелений, сухарі і молоко. Ретельно перемішайте масу.
Руками відщипувати фарш і скочується в кульки однакового розміру.
Додайте фрикадельки до овочів. Проваріть ще 10-12 хвилин.
Наше блюдо готово! Розкладіть по тарілочках, посипавши рубаною кінзою або петрушкою. Приємного!