Рецепт Пельмені роду киргизів фото

Пельмені роду киргизів
(покроковий рецепт з фото)

Киргизька кухня
Тісто, Борошно, М'ясо, Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви на пару, Пельмені

Ділюся з вами простим рецептом мант по-киргизькому. По суті, це класика жанру - баранина, kurdyuk, postnoe тісто. Але ж страви просто так традицією не стають, вірно? Так що спробуйте самі!

Впевнена, вас не залишить байдужими цей рецепт приготування мант по-киргизькому! Адже раніше я, наприклад, взагалі слабо розуміла, в чому принципова різниця між пельменями, варениками и мантами. Але варто було мені відкрити для себе цей класичний рецепт мант по-киргизькому, - і я закохалася в це блюдо навіки! Тепер дуже часто і за різними рецептами його готую, але все ж цей - мій улюблений. Спробуйте!

  • Борошно - 300 грам
  • Баранина - 300 грам
  • Вода - 100 грам
  • Курдючний жир - 50 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
пельмені роду киргизів - фото крок 1
1. З води, борошна, яйця і солі замісити туге, але еластичне тісто. Відправимо поки в холодильник.
пельмені роду киргизів - фото крок 2
2. Займемося начинкою. Баранину дуже дрібно ріжемо, змішаємо зі спеціями. Курдюк теж дрібно ріжемо.
пельмені роду киргизів - фото крок 3
3. Тепер з тіста розкочуємо тонкий пласт, і з нього вирізаємо однакові кружечки. Викладаємо баранину і шматочок сала, zashtipиvaem кінець.
пельмені роду киргизів - фото крок 4
4. Варимо на пару 30-40 хвилин.
пельмені роду киргизів - фото крок 5
5. Все готово! Смачного!

Схожі рецепти