Рецепт Азіатські пельмені фото

Азіатські пельмені
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Птах, Курка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Пельмені

Ми з чоловіком любимо все азіатське. Одного разу я вчилася робити пельмені і вирішила поексперементувати з фаршем. Вийшло оочень смачно і чоловік залишився задоволений. Дивіться, як приготувати азіатські пельмені.

Головна відмінність азіатських пельменів від наших, так це пряний фарш і спосіб приготування. Так, так, азіатські пельмені смажать або готують на пару. Приготовлені таким способом пельмені виходять соковиті всередині і з хрусткою скоринкою зовні. Варіацій начинок безліч: Риба та морепродукти, свинина, яловичина і баранина (яка, як виявилося, в честі в Китаї), гриби і овочі, тофу, фрукти і солодка паста з бобів, тому підібрати начинку під свій смак не складе ніяких труднощів. Такі пельмені готують абсолютно різної форми - в залежності від майстерності кухаря або господині будинку: здивувати гостей прагне кожен.

  • Курячий фарш - 500 грам
  • Часник - 1, 5 Ст. Ложки
  • Імбир - 1 Ст. Ложка
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля зелена - 1 пучок
  • Перець чилі - 1 штука
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Тісто заморожене - 500 грам
азіатські пельмені - фото крок 1
1. Подрібніть цибулю, часник, імбир і чілі. Змішайте всі в одній ємності.
азіатські пельмені - фото крок 2
2. Додайте нарізані овочі до фаршу, заправте все лимонним соком, рослинним маслом і соєвим соусом. Перемішайте.
азіатські пельмені - фото крок 3
3. З листа тесту сформуйте кружечки, змочіть краю водою, помістіть столову ложку м'ясної начинки і зліпити пельмені.
азіатські пельмені - фото крок 4
4. Обсмажте пельмені в рослинному маслі на сковороді до золотистої скоринки. Після чого залийте половиною склянки води і пропарьте пельмені під кришкою ще 10-12 хвилин.

Схожі рецепти