Пельмені
(покроковий рецепт з фото)
Це не великі пельмені і навіть не манти. Перед вами фірмове блюдо бурятської кухні. Пропоную вам приготувати ситні, ароматні і дуже смачні буузи в домашніх умовах.
Якщо ви в пошуку детального і зрозумілого рецепту, як приготувати буузи, тоді ви опинилися в потрібному місці. Дуже соковита і по-справжньому м'ясна начинка в ніжному тісті, приготована, до того ж, на пару без жиру і масла. Що може бути смачніше? Перлина бурятської кухні на вашому столі.
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 1 Чайна ложка (з гіркою)
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Вода - 1 Склянка
- Борошно - За смаком (скільки візьме тісто)
- Баранина - 600-700 грам
- Цибулина - 2-3 штук
- Перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Часник - За смаком
- Вода - За смаком
1. Зупинятися детально на приготуванні тесту не має сенсу, я думаю. Тут все неймовірно просто: сіль, яйця, рослинна олія, вода і борошно. Потрібно все як слід перемішати і замісити м'яке тісто. Скачати його трубочкою, а потім нарізати невеликими шматочками.
2. Кожен шматочок розкачайте на поверхні, присипаної борошном. Щоб зробити правильні буузи в домашніх умовах, постарайтеся розкачати тісто так, щоб на краях воно було тонше, ніж в центрі.
3. Що стосується начинки, то тут все також гранично просто. Баранину пропустіть через м'ясорубку (використовуйте велику решітку). Очистіть цибулину і часник, подрібніть їх і додайте до м'яса. Додати сіль, поперчіть за смаком, влийте для соковитості воду. На шматочок тесту викладіть досить начинки.
4. І prisobiraya кінець, зліпите їх у верху.
5. При цьому залишайте невелику дірочку.
6. Тепер ви знаєте, як зробити буузи. Залишилося тільки довести їх до готовності.
7. Варіть їх на пару, використовуючи пароварку або підручні засоби.
8. Коли буузи готові, акуратно зніміть їх і відразу подавайте до столу. Всередині у них апетитний (але відразу дуже гарячий) бульончик, так що кусайте обережно!
Смачного!
Смачного!