Рецепт Пельмені фото

Пельмені
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Тісто, М'ясо
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви з начинкою

Це не великі пельмені і навіть не манти. Перед вами фірмове блюдо бурятської кухні. Пропоную вам приготувати ситні, ароматні і дуже смачні буузи в домашніх умовах.

Якщо ви в пошуку детального і зрозумілого рецепту, як приготувати буузи, тоді ви опинилися в потрібному місці. Дуже соковита і по-справжньому м'ясна начинка в ніжному тісті, приготована, до того ж, на пару без жиру і масла. Що може бути смачніше? Перлина бурятської кухні на вашому столі.

  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - 1 Чайна ложка (з гіркою)
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 1 Склянка
  • Борошно - За смаком (скільки візьме тісто)
  • Баранина - 600-700 грам
  • Цибулина - 2-3 штук
  • Перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Часник - За смаком
  • Вода - За смаком
пельмені - фото крок 1
1. Зупинятися детально на приготуванні тесту не має сенсу, я думаю. Тут все неймовірно просто: сіль, яйця, рослинна олія, вода і борошно. Потрібно все як слід перемішати і замісити м'яке тісто. Скачати його трубочкою, а потім нарізати невеликими шматочками.
пельмені - фото крок 2
2. Кожен шматочок розкачайте на поверхні, присипаної борошном. Щоб зробити правильні буузи в домашніх умовах, постарайтеся розкачати тісто так, щоб на краях воно було тонше, ніж в центрі.
пельмені - фото крок 3
3. Що стосується начинки, то тут все також гранично просто. Баранину пропустіть через м'ясорубку (використовуйте велику решітку). Очистіть цибулину і часник, подрібніть їх і додайте до м'яса. Додати сіль, поперчіть за смаком, влийте для соковитості воду. На шматочок тесту викладіть досить начинки.
пельмені - фото крок 4
4. І prisobiraya кінець, зліпите їх у верху.
пельмені - фото крок 5
5. При цьому залишайте невелику дірочку.
пельмені - фото крок 6
6. Тепер ви знаєте, як зробити буузи. Залишилося тільки довести їх до готовності.
пельмені - фото крок 7
7. Варіть їх на пару, використовуючи пароварку або підручні засоби.
пельмені - фото крок 8
8. Коли буузи готові, акуратно зніміть їх і відразу подавайте до столу. Всередині у них апетитний (але відразу дуже гарячий) бульончик, так що кусайте обережно!
Смачного!

Схожі рецепти