Великі пельмені
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати вам щодо ледачий варіант пельменів. Готуються швидко, а виходять соковиті і дуже смачні!
Пропоную приготувати великі пельмені. В наші дні без зусиль можна купити упаковку заморожених пельменів, але навіть дуже дорогі не зрівняються за смаком з приготованими своїми руками. І всеж, при всьому бажанні, на їх приготування не завжди є час, адже ліплення пельменів - це досить довгий і скрупульозне заняття. Для того, щоб ви не відмовляли собі в задоволенні скуштувати домашні пельмені я пропоную цей рецепт. На ліплення піде набагато менше часу, а за смаком великі пельмені будуть нітрохи не гірше за своїх маленьких побратимів. Я роблю пельмені за розміром приблизно як манти або хінкалі, ви можете зробити і трохи крупніше, якщо хочете ще більше скоротити час на їх приготування.
- Вода - 200 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 500 грам
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Фарш - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком