Тарталетки великі
(покроковий рецепт з фото)
Тарталетки ідеально підходять як для солоної закуски, так і для солодкого легкого десерту. Їх запросто можна робити і великими, і маленькими з різною начинкою. Рекомендую вам рецепт тарталеток великих!
Для приготування тарталеток великих, нам знадобиться готове пісочне тісто і готовий заварний крем (можете просто використовувати збиті вершки, якщо немає часу окремо крем готувати). Найкраще тарталетки виходять саме з пісочного тіста. А начинкою може бути що завгодно. Я вирішила приготувати солодкі тарталетки.
- Пісочне тісто - 500 грам
- Кокосова стружка - 100 грам
- Заварний крем - 100 грам
- Джем - За смаком
- Вишня - За смаком
- Вершки - 200 грам
- Цукрова пудра - За смаком
Готове тісто розморозити.
Розкачайте тісто.
Розкачайте тісто в форму, проткніть виделкою, щоб не здулося під час випічки. Можете також придавити бобовими. Надішліть в духовку при 200 З на хвилин 20 - до готовності.
Коли тарталетки стануть золотистого кольору - вони готові. Дайте їм охолонути, а поки займіться кремом. Підготуйте всі інгредієнти - джем, вершки та інше.
Збийте спочатку вершки, потім додайте в них заварний крем.
Збийте все до однорідної маси.
Збирати як великі, так і маленькі тарталетки можете довільно. Спочатку змастіть їх джемом. А джем посипте кокосовою стружкою.
Потім викладіть крем. І знову посипте кокосовою стружкою, а можете і цукровою пудрою за бажанням. На фото у мене і великі, і маленькі тарталетки, для порівняння.
Надішліть готові великі тарталетки в холодильник, а перед подачею можете прикрасити їх фруктами. Смачного!