Пельмені роду Таджикистан
(покроковий рецепт з фото)
Такими смачними мантами по-таджицькому в домашніх умовах мене якось пригощали в таджицької сім'ї, звідси і рецепт. Чи не ручаюсь, що саме так там манти завжди готують, але вийшло дуже смачно!
Думаю, у вас немає сумнівів, що це дуже оригінальний і незвичайний рецепт приготування мант по-таджицькому. Але всім любителям незвичайних смакових поєднань він точно припаде до душі! Ну і звичайно ж, любителів гарбуза байдужими не залишить! Так що я розповім, як зробити манти по-таджицькому, а ви вже спробуйте!
- Борошно - 500 грам
- Гарбуз - 500 грам
- Курдючне сало - 100 грам
- Цибуля - 3 штуки
- Вода - 250 мілілітрів
- Спеції - За смаком
1. Всі інгредієнти для начинки - гарбуз, цибуля і курдючное сало нарізаємо дрібними кубиками. Додамо спеції, сіль і перець.
2. Замісити тісто з борошна і води, з невеликим додаванням солі. Розкачуємо в тонкий пласт, вирізаємо однакові квадратики, по центру викладаємо начинку. Zashtipиvaem кінець.
3. Варимо в пароварці 30-40 хвилин.
4. Готово! Смачного!