Рецепт Пельмені роду Таджикистан фото

Пельмені роду Таджикистан
(покроковий рецепт з фото)

Тісто , Борошно , Овочі , Гарбуз
Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви , Страви на пару , Пельмені
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Такими смачними мантами по-таджицькому в домашніх умовах мене якось пригощали в таджицької сім'ї, звідси і рецепт. Чи не ручаюсь, що саме так там манти завжди готують, але вийшло дуже смачно!

Опис приготування:

Думаю, у вас немає сумнівів, що це дуже оригінальний і незвичайний рецепт приготування мант по-таджицькому. Але всім любителям незвичайних смакових поєднань він точно припаде до душі! Ну і звичайно ж, любителів гарбуза байдужими не залишить! Так що я розповім, як зробити манти по-таджицькому, а ви вже спробуйте!

  • Борошно - 500 грам
  • Гарбуз - 500 грам
  • Курдючне сало - 100 грам
  • Цибуля - 3 штуки
  • Вода - 250 мілілітрів
  • Спеції - За смаком
пельмені роду Таджикистан - фото крок 1
1. Всі інгредієнти для начинки - гарбуз, цибуля і курдючное сало нарізаємо дрібними кубиками. Додамо спеції, сіль і перець.
пельмені роду Таджикистан - фото крок 2
2. Замісити тісто з борошна і води, з невеликим додаванням солі. Розкачуємо в тонкий пласт, вирізаємо однакові квадратики, по центру викладаємо начинку. Zashtipиvaem кінець.
пельмені роду Таджикистан - фото крок 3
3. Варимо в пароварці 30-40 хвилин.
пельмені роду Таджикистан - фото крок 4
4. Готово! Смачного!

Схожі рецепти