Салат «новини»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 3 г. 0 хв.
Салат відноситься до киргизької кухні, вельми цікаве поєднання продуктів, але домашні залишилися задоволені. Подається салат із зеленню і консервованими вишнями, але я обмежилася просто зеленню.
Опис приготування:
Для салату яловичину краще відварити заздалегідь, дати добре охолонути, тоді вона буде при нарізці не так розпадатися. Зверніть увагу, що капуста гаситься без жиру! Салат виходить ситним, м'ясним, їм можна нагодувати 4-5 людина! Отже, дивіться як приготувати салат"Жанилик" !
- Яловичина - 400 грам
- Яйце - 4 штуки
- Картопля - 1-2 штук
- Капуста - 250 грам
- Горошок консервований - 150 грам
- Яблуко - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Зелень - За смаком
- Майонез - За смаком
- Оцет столовий 9% - 1 Ст. Ложка
Підготуйте продукти для салату. Відваріть яловичину в солоній воді до м'якості, це приблизно 2 години при слабкому кипінні. Відваріть картоплю, яйця, остудіть. З горошку злийте рідину. Вимийте яблуко і капусту. Приступимо!
Поріжте капусту, як на борщ, дрібної соломкою. Перекладіть в сковороду, додайте пару пучок солі і столову ложку оцту, тушкуйте капусту, поки вона не осяде. Постійно перемішуйте.
Поріжте кубиками яловичину, яблуко, картопля, яйця.
З'єднайте всі інгредієнти в глибокому салатнику. Додайте остигнула капусту.
Додайте майонез, сіль, перець чорний і рубану зелень.
Перемішайте добре салат і подайте до столу порційно або у великому салатнику. Приємного!