Салат «новини»
(покроковий рецепт з фото)
Салат відноситься до киргизької кухні, вельми цікаве поєднання продуктів, але домашні залишилися задоволені. Подається салат із зеленню і консервованими вишнями, але я обмежилася просто зеленню.
Для салату яловичину краще відварити заздалегідь, дати добре охолонути, тоді вона буде при нарізці не так розпадатися. Зверніть увагу, що капуста гаситься без жиру! Салат виходить ситним, м'ясним, їм можна нагодувати 4-5 людина! Отже, дивіться як приготувати салат "жанилик"!
- Яловичина - 400 грам
- Яйце - 4 штуки
- Картопля - 1-2 штук
- Капуста - 250 грам
- Горошок консервований - 150 грам
- Яблуко - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Зелень - За смаком
- Майонез - За смаком
- Оцет столовий 9% - 1 Ст. Ложка
Поріжте капусту, як на борщ, дрібної соломкою. Перекладіть в сковороду, додайте пару пучок солі і столову ложку оцту, тушкуйте капусту, поки вона не осяде. Постійно перемішуйте.
Перемішайте добре салат і подайте до столу порційно або у великому салатнику. Приємного!