Суп «локшиною» киргиз
(покроковий рецепт з фото)
Пікантний, в міру гострий, ситний і смачний суп. Він обов'язково сподобається любителям м'ясних, насичених супів, які стають актуальними в холодну пору року.
Приготувати такий суп не складе великих труднощів і не займе багато часу. Локшину можна зробити самим або купити в магазині. Гострий, пекучий перець кладіть до смаку. Всі основні кроки докладно описані і показані на фото. Хай щастить!
- Баранина - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Цибуля зелена - 20 грам
- Морква - 1 штука
- Редька біла - 150 грам
- Перець болгарський - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Соняшникова олія - 30 мілілітрів
- Перець червоний пекучий - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Коріандр мелений - 0, 5 чайних ложки
Викладіть м'ясо з цибулею і томатною пастою в каструлю, налийте воду. Варіть суп до готовності м'яса.
Додайте овочі в каструлю, сіль і poperčite вир, додайте приправи.
Локшину відваріть, воду злийте. Можна додати трохи рослинного масла, щоб вона не злиплися.