Рецепт Суп «локшиною» киргиз фото

Суп «локшиною» киргиз
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Киргизька кухня
М'ясо, Баранина
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Супи

Пікантний, в міру гострий, ситний і смачний суп. Він обов'язково сподобається любителям м'ясних, насичених супів, які стають актуальними в холодну пору року.

Приготувати такий суп не складе великих труднощів і не займе багато часу. Локшину можна зробити самим або купити в магазині. Гострий, пекучий перець кладіть до смаку. Всі основні кроки докладно описані і показані на фото. Хай щастить!

  • Баранина - 400 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Цибуля зелена - 20 грам
  • Морква - 1 штука
  • Редька біла - 150 грам
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Соняшникова олія - 30 мілілітрів
  • Перець червоний пекучий - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Коріандр мелений - 0, 5 чайних ложки
суп
Викладіть м'ясо з цибулею і томатною пастою в каструлю, налийте воду. Варіть суп до готовності м'яса.
суп
Додайте овочі в каструлю, сіль і poperčite вир, додайте приправи.
суп
Локшину відваріть, воду злийте. Можна додати трохи рослинного масла, щоб вона не злиплися.

Схожі рецепти