Грибний суп з локшиною
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачний супчик, призначений для ситного обіду. Для приготування супу були використані білі сушені гриби, а також готова домашня локшина. Вийшло відмінно добре!
Це класичний рецепт приготування грибного супу з локшиною. Я брав готову домашню локшину (відбувся), а взагалі вона готується в такий спосіб: з яєць, борошна, солі і води замішується тісто, потім воно розкочується і нарізається на тонкі смужки локшини. Все дуже просто, бажаю вам успіху!
- Вода - 2, 5 L
- Сухі білі гриби - 50 грам
- Картопля - 2 штуки
- Селера - 1 штука (стебло)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Лавровий лист - За смаком
- Локшина домашня - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Відваріть гриби в підсоленій воді, довести до кипіння.
Додати картоплю, порізаний кубиками.
Дрібно нарізати селеру, цибулю і моркву. Також додати в бульйон.
Коли картопля майже зварилася, кладемо локшину, лавровий лист, подрібнений часник і спеції. Перемішуємо і варимо до готовності локшини.
У готовий суп додайте подрібнену зелень, дайте супу настоятися під кришкою 10 хвилин. До столу, подавайте зі сметаною. Смачного!