Курячий суп з локшиною по-італійськи
(покроковий рецепт з фото)
Курячий бульйон і локшина - знайоме і улюблене блюдо з дитинства. Воно рятувало при застуді і відмінно тамували голод. Я вирішила глянути на звичний рецепт по-новому. Знайшла цей цікавий варіант.
У складі багато інгредієнтів, і тому консистенція вийшло густий. Також через це смак став багатогранним і насиченим. Буде кілька етапів підготовки, крім самої варіння. Все це ви дізнаєтеся, коли прочитаєте про те, як приготувати курячий суп з локшиною по-італійськи. Ідеально, якщо ви знайдете вид пасти "пастінья" в магазині спеціально для цього рецепта.
- Куряча грудка з шкірою - 2 штуки
- Стебло селери - 1 штука
- Морква - 3 штуки
- Ріпчаста цибуля - 0, 5 штуки
- Лук-пориста - 1 штука
- Локшина "пастінья" - 300 грам
- Курячий бульйон - 2 L
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Імбир мелений - 1 Чайна ложка
- Куркума - 1 Чайна ложка
- Часник - 2 зубчики
1. Спочатку грудку натріть частиною солі і змастіть її ложкою оливкової олії. Потім приберіть курку запікатися в духовку на 45 хвилин при 175 градусах.
2. Займіться овочами. Почистіть і наріжте великими шматочками обидва види цибулі, селера і часник.
3. Подрібніть овочі в чаші блендера в кашку протягом 1-ої хвилини.
4. А очищену моркву наріжте кружальцями, за бажанням зробіть оформлення сердечками.
5. Готову курку очистіть від шкірки. Філе розділіть на дрібні шматочки.
6. Потім в розігріту каструлю з маслом викладете все овочі. Влийте 2/3 частини бульйону.
7. Варіть овочі 7 хвилин, іноді помішуючи.
8. Далі додайте імбир і куркуму.
9. Після цього влийте бульйон і викладіть шматочки курки. Всипте локшину.
10. Через 10 хвилин варіння суп буде готовий! Додайте сіль і подавайте. Смачного!