Рецепт Курячий суп з вермішеллю по-італійськи фото

Курячий суп з вермішеллю по-італійськи
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Птах, Курка, Вермішель
Дієтичне харчування
На обід
Супи

Рецепт приготування курячого супу з помідорами і пастою. Дуже легкий в приготуванні, подавати з французьким багетом

Курячий суп з пастою - ситне перша страва, яке чудово поєднується з багетом, так що перевірте, чи є у Вас багет, перед тим, як починати його готувати. Цей суп прийшов до нас з Італії і ідеально підійде для зиязиках місяців, так як він поживний і чудово зігріває.

  • Соняшникової олії - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля-пористий - 1 штука
  • Картоплі - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Курячого філе - 175 грам
  • Курячого бульйону - 600 грам
  • Помідорів - 300 мілілітрів
  • Суміші італійських трав - 1 Ст. Ложка
  • Вермішелі - 50 грам
  • Цукіні - 1 штука
  • Петрушки - 10 грам
курячий суп з вермішеллю по-італійськи - фото крок 1
1. Почистити і порізати порей, морква, цукіні і кубиками порізати картопля. Дрібно посікти куряче філе.
курячий суп з вермішеллю по-італійськи - фото крок 2
2. У велику глибоку каструлю налити соняшникової олії. Коли олія нагріється додати порей, картопля і морква і пасерувати 5-6 хвилин, часто помішуючи.
курячий суп з вермішеллю по-італійськи - фото крок 3
3. Додати порубане куряче філе і готувати ще 5-6 хвилин, поки куряче м'ясо не перестане бути рожевим.
курячий суп з вермішеллю по-італійськи - фото крок 4
4. Влити курячий бульйон, додати пюре з помідорів і суміш італійських трав, довести до кипіння. Зменшити вогонь і варити на слабкому вогні 20 хвилин, овочі повинні бути майже готові.
курячий суп з вермішеллю по-італійськи - фото крок 5
5. Додати пасту і порізаний кружечками цукіні і дати покипіти ще 8-10 хвилин, поки паста не стане ніжною.
курячий суп з вермішеллю по-італійськи - фото крок 6
6. Приправити до смаку і посипати петрушкою. Подавати гарячим з французьким багетом. Курячий суп з пастою може зберігатися в холодильнику 1-2 дня. Його також можна заморозити.

Схожі рецепти