Курячий суп з вермішеллю по-італійськи
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування курячого супу з помідорами і пастою. Дуже легкий в приготуванні, подавати з французьким багетом
Курячий суп з пастою - ситне перша страва, яке чудово поєднується з багетом, так що перевірте, чи є у Вас багет, перед тим, як починати його готувати. Цей суп прийшов до нас з Італії і ідеально підійде для зиязиках місяців, так як він поживний і чудово зігріває.
- Соняшникової олії - 1 Ст. Ложка
- Цибуля-пористий - 1 штука
- Картоплі - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Курячого філе - 175 грам
- Курячого бульйону - 600 грам
- Помідорів - 300 мілілітрів
- Суміші італійських трав - 1 Ст. Ложка
- Вермішелі - 50 грам
- Цукіні - 1 штука
- Петрушки - 10 грам
1. Почистити і порізати порей, морква, цукіні і кубиками порізати картопля. Дрібно посікти куряче філе.
2. У велику глибоку каструлю налити соняшникової олії. Коли олія нагріється додати порей, картопля і морква і пасерувати 5-6 хвилин, часто помішуючи.
3. Додати порубане куряче філе і готувати ще 5-6 хвилин, поки куряче м'ясо не перестане бути рожевим.
4. Влити курячий бульйон, додати пюре з помідорів і суміш італійських трав, довести до кипіння. Зменшити вогонь і варити на слабкому вогні 20 хвилин, овочі повинні бути майже готові.
5. Додати пасту і порізаний кружечками цукіні і дати покипіти ще 8-10 хвилин, поки паста не стане ніжною.
6. Приправити до смаку і посипати петрушкою. Подавати гарячим з французьким багетом. Курячий суп з пастою може зберігатися в холодильнику 1-2 дня. Його також можна заморозити.