Смачний курячий суп з вермішеллю
(покроковий рецепт з фото)
Звичайно ж, кожна господиня повинна знати, як приготувати смачний курячий суп з вермішеллю, - готується максимально швидко, і завжди виходить смачним і ароматним! А це чи не головне в готуванні супів?
Такий смачний курячий суп з вермішеллю в домашніх умовах готувати - одне задоволення! Адже і на смак він чудовий, і на вигляд, та й готується дуже швидко, - адже і курка, і вермішель варяться дуже швидко, та й картоплю "почекати" хвилин десять, я думаю, проблема немає. Так що ось вам легкий спосіб, як зробити смачний курячий суп з вермішеллю, користуйтеся на здоров'я!
- Куряча грудка - 1-2 штук
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Картопля - 5 штук
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Курку кидаємо в холодну воду і ставимо на вогонь. Коли закипить - знімаємо піну, а потім солимо, перчимо і додамо спеції за смаком.
2. Паралельно робимо зажарку. Цибулю ріжемо півкільцями, морквину тремо на тертці. Обсмажуємо на рослинному маслі, а потім поміщаємо в каструлю разом із залишками масла.
3. Картошку чистим, миємо й нарізаємо невеликими шматками. Кидаємо в бульйон і чекаємо, поки звариться.
4. Коли картопля вже буде легко розвалюватися, - кидаємо вермішель. Якщо треба - ще трохи солимо і перчимо суп. Варимо до готовності вермішелі.
5. Подаємо, посипавши свіжої або сушеної зеленню. Смачного!