Курячий суп з вермішеллю і кабачками
(покроковий рецепт з фото)
Ми дуже любимо страви з кабачками. І в наш час у нас є можливість вживати їх в їжу круглий рік. І в цей раз пропоную приготувати дитячий суп. Кабачки в ньому майже не відчуваються.
Такий супчик відмінно підходить для дитячого харчування. Хоча діти не дуже люблять кабачки, але в цьому супі вони практично не помітні. Завдяки тому, що ми їх попередньо обсмажуємо, в суп вони потрапляють вже в готовому вигляді. І там ще трохи розварюються. А подати найкраще з ложечкою сметани.
- Куряче філе - 200 грам
- Вода - 2 L
- Картопля - 2 штуки
- Вермішель - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Морква - 1 штук
- Кабачок - 200 грам
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
М'ясо курки відваріть і наріжте на шматочки. Поверніть назад в бульйон.
Додайте нарізану картоплю і дитячу вермішель.
Додайте в суп обсмажені цибулю і моркву.
Додайте кабачки, трохи обсмажені з часником.
Все проваріть хвилин 5. Посоліть за смаком і вимкніть.
Смачного!