Курячий суп з вермішеллю і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Курячий суп з вермішеллю і яйцем - справжнє відкриття для мене. Все завдяки наявності в складі яйця. Звичайні курячі супи з вермішеллю я готувала і раніше, але з яйцем набагато смачніше і цікавіше!
Курячий суп з яйцем виходить дуже поживним і ситним, прекрасно підійде, щоб нагодувати велику сім'ю. Подавайте такий суп з домашніми сухарями, чорним хлібом або булочок - і ваша сім'я буде в захваті! Цей суп мені подобається своєю універсальністю, незамінні тут - курячий бульйон і яйце, все інше можна варіювати і змінювати, в залежності від смаку і настрою.
- Картопля - 3-5 штук
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Вермішель - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Вода - 4, 5 L
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Овочі очистіть і промийте.
Насамперед необхідно приготувати курячий бульйон. Я буду використовувати курячий суп-набір. Наберіть в каструлю 4, 5 літра води, доведіть до кипіння, потім відправте в каструлю частини курки. Коли вода закипить, з'являтиметься пінка, її необхідно знімати, поки вона не перестане з'являтися. Посоліть і поперчіть бульйон і варіть протягом 20-30 хвилин. Якщо використовуєте домашню курку, то варити бульйон необхідно не менше години.
Поки готується бульйон, підготуйте всі овочі. Картопля поріжте на невеликі шматочки.
Цибулину дрібно порубати.
Моркву натріть на дрібній тертці.
Коли бульйон буде готовий, відправте в нього картоплю і варіть 15 хвилин.
Тим часом обсмажити цибулю разом з морквою в олії до м'якості.
Коли картопля буде майже готовий, відправте в суп вермішель.
Слідом за вермішеллю в суп піде овочева піджарка. Спробуйте суп на смак, якщо потрібно, Dosso. Можна також додати будь-які спеції, це за бажанням. Варіть суп до готовності вермішелі.
Коли всі інгредієнти в супі будуть готові, збийте в мисочці яйце. Ложкою зробіть воронку в супі і тонкою цівкою влийте яйце. Воно моментально схопиться і в супі утворюється красива яєчна павутинка. Проваріть суп ще пару хвилин, в кінці можна додати дрібно нарізану свіжу зелень.
Смачного!