Смачний курячий суп з локшиною
(покроковий рецепт з фото)
Цей суп ідеально підходить для холодної погоди, особливо, якщо ви боріться з застудою або приймаєте превентивні заходи. Розповідаю про рецепт, як приготувати смачний курячий суп з локшиною.
Ви можете використовувати домашню птицю для приготування бульйону. Варити його варто на самому слабкому вогні після закипання, тоді він вийде прозорий. Чи не знайшли стебло селери, тоді просто виключіть його з рецепта, бульйон з використанням лука і моркви теж буде хороший. Супчик обов'язково їжте гарячим.
- Куряче м'ясо - 1, 5-1, 7 кілограма
- Морква - 5 штук
- Стебло селери - 5 штук
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Петрушка - 1 пучок
- Перець горошком - 5 штук
- Сіль - За смаком
- Локшина - 300 грам
1. Розберіть курку на частини, викладіть її в каструлю, залиште окремо курячу грудку, і залийте водою. Доведіть воду до кипіння і варіть 3 хвилини.
2. Злийте бульйон через сито, щоб в ньому залишилося м'ясо.
3. Промийте кістки і поверніть їх назад в каструлю, додайте 2 морква, нарізані крупно, 2 стебла селери, нарізаний крупно цибулю, перець горошком, залийте все водою.
4. Доведіть до кипіння і варіть на слабкому вогні 1, 5 годину.
5. Процідіть бульйон через сито, відокремте м'ясо і овочі.
6. Поверніть бульйон назад в каструлю і поставте його на вогонь, сіль і poperčite, доведіть до кипіння.
7. Частину, що залишилася моркву і селеру наріжте дрібно, викладіть в бульйон, доведіть овочі до кипіння.
8. Сиру курячу грудку, що раніше залишали, наріжте невеликими шматочками.
9. Додайте м'ясо в каструлю і відварити його до готовності.
10. Додайте в суп локшину і варіть 3-5 хвилин. Додайте подрібнену петрушку, часник.
11. Подавайте курячий супчик обов'язково гарячим, подовгу не зберігайте його, інакше локшина розвариться.