Курячий бульйон з локшиною
(покроковий рецепт з фото)
Дуже корисно час від часу готувати курячі бульйони. Наш шлунок потребує подібної їжі для правильного функціонування. Найголовніше, що приготування бульйону - процес нескладний!
Приготуємо курячий бульйон з локшиною в домашніх умовах. Бульйон краще варити з домашньої курки, так він вийде більш наваристим. Якщо використовуєте магазинну курку, слід зменшити час варіння до 1-ї години. Тим, хто любить супи поострее, рекомендую додати в бульйон улюблені спеції. Вдалого приготування!
- Курка домашня - 1 штука
- Локшина або макарони - За смаком
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сіль і перець - За смаком
- Зелень - За смаком
В першу чергу промийте курячу тушку, очистіть її від плівок і зайвих частин. Перекладіть шматки курки в каструлю.
Повністю заливаємо курку холодною водою, ставимо на середній вогонь.
Доводимо до кипіння бульйон, видаляючи піну. Зменшуємо вогонь, кладемо очищену моркву, а також цибулю. Солимо до смаку, варимо бульйон до повної готовності (приблизно 1, 5 годину).
Окремо відварюємо до повної готовності локшину. Відкидаємо її на друшляк, щоб стекла вода.
Перекладаємо локшину в глибоку тарілку, заливаємо бульйоном (морква і цибуля приберіть). Посипаємо подрібненою зеленню, додаємо куряче м'ясо (по бажанню). Смачного!