Рецепт Курячий бульйон з локшиною фото

Курячий бульйон з локшиною
(покроковий рецепт з фото)

Угорська кухня
Птах, Курка, Локшина
Дієтичне харчування, ПП рецепти
На обід, Корисний обід
Супи, Бульйони

Дуже корисно час від часу готувати курячі бульйони. Наш шлунок потребує подібної їжі для правильного функціонування. Найголовніше, що приготування бульйону - процес нескладний!

Приготуємо курячий бульйон з локшиною в домашніх умовах. Бульйон краще варити з домашньої курки, так він вийде більш наваристим. Якщо використовуєте магазинну курку, слід зменшити час варіння до 1-ї години. Тим, хто любить супи поострее, рекомендую додати в бульйон улюблені спеції. Вдалого приготування!

  • Курка домашня - 1 штука
  • Локшина або макарони - За смаком
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Сіль і перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
курячий бульйон з локшиною - фото крок 1
В першу чергу промийте курячу тушку, очистіть її від плівок і зайвих частин. Перекладіть шматки курки в каструлю.
курячий бульйон з локшиною - фото крок 2
Повністю заливаємо курку холодною водою, ставимо на середній вогонь.
курячий бульйон з локшиною - фото крок 3
Доводимо до кипіння бульйон, видаляючи піну. Зменшуємо вогонь, кладемо очищену моркву, а також цибулю. Солимо до смаку, варимо бульйон до повної готовності (приблизно 1, 5 годину).
курячий бульйон з локшиною - фото крок 4
Окремо відварюємо до повної готовності локшину. Відкидаємо її на друшляк, щоб стекла вода.
курячий бульйон з локшиною - фото крок 5
Перекладаємо локшину в глибоку тарілку, заливаємо бульйоном (морква і цибуля приберіть). Посипаємо подрібненою зеленню, додаємо куряче м'ясо (по бажанню). Смачного!

Схожі рецепти