Рецепт Китайський суп з яловичини з локшиною фото

Китайський суп з яловичини з локшиною
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
М'ясо , Яловичина
Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід
Супи
Час приготування: 30 хв.

Рецепт приготування китайського супу з локшиною та яловичиною.

Кількість порцій: 4
  • Китайська локшина - 250 грам (або тонка паста)
  • М'ясний бульйон - 1 літр
  • Соєвий соус - 30 мілілітрів
  • Імбир - 2, 5 грами (тертий)
  • Рослинна олія - 30 мілілітрів (для смаження)
  • Гриби - 150 грам (білі, шиітаке або портобелло.)
  • Цибуля - 1 штука (дрібно нашаткувати)
  • Китайська капуста - 2 штуки (маленькі)
  • Стейк - 220 грам
  • Luk-salotų - 1 штука (тонко порізати)
  • Кунжутну олію - 15 мілілітрів
  • Базилік - 60 грам
  • Сіль, перець - - За смаком
китайський суп з яловичини з локшиною - фото крок 1
Складові
китайський суп з яловичини з локшиною - фото крок 2
Приготуйте локшину відповідно до інструкції на упаковці. Потім відставте в сторону. Тим часом у великій каструлі змішайте бульйон, соєвий соус і свіжий тертий імбир. Доведіть до легкого кипіння.
китайський суп з яловичини з локшиною - фото крок 3
Поріжте капусту (білу і зелену частини), цибуля та гриби.
китайський суп з яловичини з локшиною - фото крок 4
Обсмажте половину цибулі і гриби на середньому вогні до золотистого кольору. Потім додайте їх в бульйон.
китайський суп з яловичини з локшиною - фото крок 5
Потім обсмажте китайську капусту. 1-2 хвилини.
китайський суп з яловичини з локшиною - фото крок 6
Закиньте капусту в бульйон і перемішайте.
китайський суп з яловичини з локшиною - фото крок 7
Дуже тонко поріжте стейк і додайте в бульйон, готуйте на середньому вогні приблизно 2 хвилини.
китайський суп з яловичини з локшиною - фото крок 8
Зніміть з вогню, додайте порізану цибулю, базилік. Приправити сіллю і перцем за смаком. Поділіть локшину на порції і залийте готовим супом. Смачного.

Схожі рецепти