Китайський суп з яловичини з локшиною
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування китайського супу з локшиною та яловичиною.
Кількість порцій: 4
- Китайська локшина - 250 грам (або тонка паста)
- М'ясний бульйон - 1 літр
- Соєвий соус - 30 мілілітрів
- Імбир - 2, 5 грами (тертий)
- Рослинна олія - 30 мілілітрів (для смаження)
- Гриби - 150 грам (білі, шиітаке або портобелло.)
- Цибуля - 1 штука (дрібно нашаткувати)
- Китайська капуста - 2 штуки (маленькі)
- Стейк - 220 грам
- Luk-salotų - 1 штука (тонко порізати)
- Кунжутну олію - 15 мілілітрів
- Базилік - 60 грам
- Сіль, перець - - За смаком
Складові
Приготуйте локшину відповідно до інструкції на упаковці. Потім відставте в сторону. Тим часом у великій каструлі змішайте бульйон, соєвий соус і свіжий тертий імбир. Доведіть до легкого кипіння.
Поріжте капусту (білу і зелену частини), цибуля та гриби.
Обсмажте половину цибулі і гриби на середньому вогні до золотистого кольору. Потім додайте їх в бульйон.
Потім обсмажте китайську капусту. 1-2 хвилини.
Закиньте капусту в бульйон і перемішайте.
Дуже тонко поріжте стейк і додайте в бульйон, готуйте на середньому вогні приблизно 2 хвилини.
Зніміть з вогню, додайте порізану цибулю, базилік. Приправити сіллю і перцем за смаком. Поділіть локшину на порції і залийте готовим супом. Смачного.