Китайський суп з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Пікантний супчик на обід. Готуємо легкий, ситний і остренький китайський суп з куркою на нашу простому рецептом!
Існує багато різних рецептів супів в китайській кухні. Традиційно, вони все дуже гострі, тому у нас їх адаптують під наш смак - виходить пікантно, але не сильно гостро. Для приготування китайського супу з куркою я беру 2 філе з грудки, обов'язково беремо рисову локшину. А то у нас просто вийде суп з локшиною. Ну і спеції за смаком - запорука успіху.
- Куряча грудка - 600 грам
- Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
- Херес - 1 Ст. Ложка
- Зелена цибуля - 2-3 штук
- Печериці - 100 грам
- Рисова локшина - 100 грам
- Курячий бульйон - 1, 5 L
- Спеції - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Курку ріжемо на шматочки, заправляємо соєвим соусом, хересом і спеціями. Відставте на 15 хвилин. Тим часом, відваріть локшину і відкиньте на друшляк. Гриби поріжте скибочками.
У киплячий бульйон додайте курку, доведіть знову до кипіння.
Потім додайте гриби, варіть хвилин 20. Потім локшину.
Доведіть ще раз до кипіння.
Готовий китайський суп з куркою подаємо з зеленню. Смачного!
Готовий китайський суп з куркою подаємо з зеленню. Смачного!