Рецепт Китайський суп з куркою фото

Китайський суп з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
Овочі , Птах , Курка
Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід
Супи
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пікантний супчик на обід. Готуємо легкий, ситний і остренький китайський суп з куркою на нашу простому рецептом!

Опис приготування:

Існує багато різних рецептів супів в китайській кухні. Традиційно, вони все дуже гострі, тому у нас їх адаптують під наш смак - виходить пікантно, але не сильно гостро. Для приготування китайського супу з куркою я беру 2 філе з грудки, обов'язково беремо рисову локшину. А то у нас просто вийде суп з локшиною. Ну і спеції за смаком - запорука успіху.

  • Куряча грудка - 600 грам
  • Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
  • Херес - 1 Ст. Ложка
  • Зелена цибуля - 2-3 штук
  • Печериці - 100 грам
  • Рисова локшина - 100 грам
  • Курячий бульйон - 1, 5 L
  • Спеції - За смаком
китайський суп з куркою - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
китайський суп з куркою - фото крок 2
Курку ріжемо на шматочки, заправляємо соєвим соусом, хересом і спеціями. Відставте на 15 хвилин. Тим часом, відваріть локшину і відкиньте на друшляк. Гриби поріжте скибочками.
китайський суп з куркою - фото крок 3
У киплячий бульйон додайте курку, доведіть знову до кипіння.
китайський суп з куркою - фото крок 4
Потім додайте гриби, варіть хвилин 20. Потім локшину.
китайський суп з куркою - фото крок 5
Доведіть ще раз до кипіння.
Готовий китайський суп з куркою подаємо з зеленню. Смачного!

Схожі рецепти