Рецепт Китайський холодний суп фото

Китайський холодний суп
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Овочі , Баклажан
Пісні страви , Веганські страви
На обід
Супи , Холодні супи
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Літо - сезон холодних напоїв і супів! окрошка, борщ, гаспачо… А якщо хочеться спробувати щось новеньке, китайський холодний суп - то, що ви шукали! Суп готується на основі баклажана.

Опис приготування:

Детальніше як приготувати китайський холодний суп, я розповім нижче. Замість зеленої цибулі можна взяти кинзу або петрушку. Блюдо виходить дуже цікавим на смак і варто того, щоб його спробувати.

  • Баклажан - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 100 грам
  • Соєвий соус - 40 мілілітрів
  • Зелена цибуля - 15 грам
  • Яблучний оцет - 50 грам
  • Chili паста - 80 грам
  • Цукор - 20 грам
  • Сіль - 5 грам
  • Вода - 1 літр
китайський холодний суп - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
китайський холодний суп - фото крок 2
Баклажан очистіть від шкірки і готуйте на пару протягом 20 хвилин.
китайський холодний суп - фото крок 3
Остудіть баклажан, потім розірвіть руками на тонкі смуги.
китайський холодний суп - фото крок 4
Ріпчасту цибулю наріжте тонкими півкільцями, зелений дрібно порубати. Додайте всі інгредієнти (крім води) до баклажанів, перемішайте і залиште маринуватися на 15 хвилин.
китайський холодний суп - фото крок 5
Налийте в каструлю крижану воду.
китайський холодний суп - фото крок 6
Китайський холодний суп готовий, смачного!

Схожі рецепти