Китайський хліб
(покроковий рецепт з фото)
Ви пробували коли-небудь китайський хліб? Якщо ще не доводилося, пропоную вам на замітку дуже простий рецепт. Апетитні, повітряні парові булочки, які буквально таять у роті. Запам'ятовуйте!
Готується китайський хліб на пару, використовувати можна як пароварку або мультиварку, так і плиту. Маленькі булочки чудово підійдуть для сніданку, доповнять перші страви або салати.
- Вода - 150 мілілітрів
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Борошно - 270 грам
- Дріжджі - 1 Чайна ложка (сухі)
Підготуйте інгредієнти.
Тісто я приготую в хлібопічці. На дно відерця влийте воду, додайте сіль і просіяне борошно, а зверху - дріжджі.
Ось таке тісто виходить через годину.
Ми залишаємо його підходити ще на 35-45 хвилин.
Поділяємо готове тісто навпіл. Кожну половину ділимо на 6 частин, катаємо невеликі кульки.
Виріжте з пергаменту невеликі квадратики і викладіть в чашу пароварки. Зверху покладіть кульки. Відправляємо готуватися на пару на 25 хвилин.
От і все, китайський хліб готовий.
Пригощайтеся!