Китайський кляр
(покроковий рецепт з фото)
У китайському клярі можна готувати морепродукти, птицю і філе риби. Цей кляр готується на основі молока і яєць з додаванням крохмалю і вершкового масла.
Для клярі знадобиться яйце, молоко, крохмаль. Вершкове масло і борошно. Готується він традиційним способом, а для того щоб китайський кляр вийшов однорідним, краще скористатися міксером.
- Яйце - 1 штука
- Вершкове масло - 100 грам
- Молоко - 150 грам
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 3 Ст. Ложки
1. Такий китайський кляр готується за 10 хвилин. Він підходить для птиці, риби і морепродуктів.
2. Збиваємо яйця з молоком. Для цього краще скористатися міксером.
3. Додаємо поступово борошно і продовжуємо збивати. В кінці вводимо крохмаль і вершкове масло. Збиваємо до однорідної консистенції.
4. Кляр повинен вийти як густа сметана. Тісто по зовнішнім виглядом нагадує тісто на оладки.