Рецепт Китайський кляр фото

Китайський кляр
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Тісто , Молочні продукти , Яйця , Молоко
Пісні страви , Веганські страви
На швидку руку
Соуси , Для птахів , До риби , Страви в тесті
Кількість порцій: 10
Час приготування: 15 хв.

У китайському клярі можна готувати морепродукти, птицю і філе риби. Цей кляр готується на основі молока і яєць з додаванням крохмалю і вершкового масла.

Опис приготування:

Для клярі знадобиться яйце, молоко, крохмаль. Вершкове масло і борошно. Готується він традиційним способом, а для того щоб китайський кляр вийшов однорідним, краще скористатися міксером.

  • Яйце - 1 штука
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Молоко - 150 грам
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
китайський кляр - фото крок 1
1. Такий китайський кляр готується за 10 хвилин. Він підходить для птиці, риби і морепродуктів.
китайський кляр - фото крок 2
2. Збиваємо яйця з молоком. Для цього краще скористатися міксером.
китайський кляр - фото крок 3
3. Додаємо поступово борошно і продовжуємо збивати. В кінці вводимо крохмаль і вершкове масло. Збиваємо до однорідної консистенції.
китайський кляр - фото крок 4
4. Кляр повинен вийти як густа сметана. Тісто по зовнішнім виглядом нагадує тісто на оладки.

Схожі рецепти