Китайський Кресс (Конг Сінь CAI) з часником
(покроковий рецепт з фото)
Вегетаріанський салат. Покроковий рецепт приготування китайського овочевого салату з водяного кресса.
Кількість порцій: 3-4
- Китайський крес - 450 грам
- Голівка часнику - 3 штуки (розчавити)
- Арахісове масло - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Кунжутну олію - 1 штука (за смаком)
Промити 1 пучок китайського водяного кресса.
Розчавити часник.
Обсмажити часник в киплячій олії на сильному вогні.
Додати 1 / 2 чайної ложки солі, викласти крес в сковороду, обсмажувати протягом 1-2 хвилин. Влити трохи кунжутного масла. Перекласти на блюдо. Подавати відразу ж.