Рецепт Китайський Кресс (Конг Сінь CAI) з часником фото

Китайський Кресс (Конг Сінь CAI) з часником
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування
На вечерю, На сніданок
Салати

Вегетаріанський салат. Покроковий рецепт приготування китайського овочевого салату з водяного кресса.

Кількість порцій: 3-4
  • Китайський крес - 450 грам
  • Голівка часнику - 3 штуки (розчавити)
  • Арахісове масло - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Кунжутну олію - 1 штука (за смаком)
китайський Кресс (конг Сінь CAI) з часником - фото крок 1
Промити 1 пучок китайського водяного кресса.
китайський Кресс (конг Сінь CAI) з часником - фото крок 2
Розчавити часник.
китайський Кресс (конг Сінь CAI) з часником - фото крок 3
Обсмажити часник в киплячій олії на сильному вогні.
китайський Кресс (конг Сінь CAI) з часником - фото крок 4
Додати 1 / 2 чайної ложки солі, викласти крес в сковороду, обсмажувати протягом 1-2 хвилин. Влити трохи кунжутного масла. Перекласти на блюдо. Подавати відразу ж.

Схожі рецепти