Рецепт Бешбармак по-киргизькому фото

Бешбармак по-киргизькому
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Киргизька кухня
Тісто , М'ясо
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Ситне і дуже апетитне блюдо, яке обов'язково варто спробувати всім любителям східної кухні. Хочу поділитися з вами нескладним способом, як приготувати бешбармак по-киргизькому.

Опис приготування:

Відразу хотілося б звернути вашу увагу на те, що класичний рецепт бешбармака по-киргизькому повторити не завжди вдається через відсутність по-справжньому класного м'яса. Але ви без праці можете використовувати яловичину, наприклад, буде теж дуже смачно.

1. Для початку викладіть м'ясо, нарізане великими шматочками, в каструлю, залийте окропом і відправте на вогонь.

2. Після повторного закипання накрийте кришкою, приберіть вогонь до мінімуму і варіть не менше 2-2.5 годин до готовності.

3. За цей час можна зайнятися тестом. З'єднайте яйця, воду, сіль і борошно і замісити круте тісто, як на пельмені.

4. Залиште його на півгодинки відпочити, а потім розкачайте дуже тонко.

5. Наріжте квадратами близько 5-6 сантиметрів.

6. Готове м'ясо акуратно дістаньте з бульйону, остудіть трохи і наріжте.

7. Подготовьте сотейник, на дно якого викладіть м'ясо і нарізаний півкільцями цибулю. Всипте спеції за смаком.

8. Залийте невеликою кількістю бульйону. Додайте подрібнену зелень і поставте на вогонь хвилин на 10.

9. У бульйон додайте ще трохи цибулі і зелені. Доведіть до кипіння, опустіть туди пласти тіста. Відваріть локшину до готовності.

10. Правильно подавати бешбармак по-киргизькому в домашніх умовах потрібно так: на дно глибокої тарілки викладіть локшину. Потім - м'ясо з цибулею і зеленню. Полийте все бульйоном. Бульйон, що теж потрібно подавати до столу, щоб запивати їм наше блюдо.

Ось така смакота вийшла. Смачного!

  • М'ясо - 1.5-2 кілограма (конні, баранина і казахська кінська ковбаса)
  • Цибулина - 500 грам
  • Борошно - 500 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Вода - 120 мілілітрів
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець - За смаком
  • Зелень - 1 пучок
Відразу хотілося б звернути вашу увагу на те, що класичний рецепт бешбармака по-киргизькому повторити не завжди вдається через відсутність по-справжньому класного м'яса. Але ви без праці можете використовувати яловичину, наприклад, буде теж дуже смачно.

1. Для початку викладіть м'ясо, нарізане великими шматочками, в каструлю, залийте окропом і відправте на вогонь.

2. Після повторного закипання накрийте кришкою, приберіть вогонь до мінімуму і варіть не менше 2-2.5 годин до готовності.

3. За цей час можна зайнятися тестом. З'єднайте яйця, воду, сіль і борошно і замісити круте тісто, як на пельмені.

4. Залиште його на півгодинки відпочити, а потім розкачайте дуже тонко.

5. Наріжте квадратами близько 5-6 сантиметрів.

6. Готове м'ясо акуратно дістаньте з бульйону, остудіть трохи і наріжте.

7. Подготовьте сотейник, на дно якого викладіть м'ясо і нарізаний півкільцями цибулю. Всипте спеції за смаком.

8. Залийте невеликою кількістю бульйону. Додайте подрібнену зелень і поставте на вогонь хвилин на 10.

9. У бульйон додайте ще трохи цибулі і зелені. Доведіть до кипіння, опустіть туди пласти тіста. Відваріть локшину до готовності.

10. Правильно подавати бешбармак по-киргизькому в домашніх умовах потрібно так: на дно глибокої тарілки викладіть локшину. Потім - м'ясо з цибулею і зеленню. Полийте все бульйоном. Бульйон, що теж потрібно подавати до столу, щоб запивати їм наше блюдо.

Ось така смакота вийшла. Смачного!

Схожі рецепти