Рецепт Башкирський бешбармак фото

Башкирський бешбармак
(покроковий рецепт з фото)

М'ясо , Свинина , Локшина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Класичне блюдо середньоазіатської кухні - бешбармак- готується з вареного м'яса, подається з локшиною і подрібненою зеленню. Смачне і наваристий блюдо, яке точно вам сподобається!

Опис приготування:

Це класичний рецепт приготування башкирського бешбармака. Відваріть м'ясний бульйон, додавши в нього необхідні спеції. Окремо зваріть локшину і приготуйте соус з лука. Готову страву подається в плоских тарілках, окремо в піалах подається наваристий бульйон. Гарного дня і везіння!

  • Корінь селери - 1 штука
  • Локшина пшенична - 500 грам
  • Олія соняшникова - 1 Ст. Ложка
  • Петрушка - 1 штука (пучок)
  • Сіль - За смаком
  • Фенхель сушений - 1 Чайна ложка
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Перець рожевий - 1 грам
  • Свинина - 1500 грам (скелет)
  • Кріп - 1 штука (пучок)
башкирський бешбармак - фото крок 1
Помістіть м'ясо в каструлю з холодною водою і доведіть до кипіння, знімаючи піну.
башкирський бешбармак - фото крок 2
Додаємо сіль, лавровий лист, корінь селери, рожевий перець горошком і фенхель. Перемішайте і варіть до готовності м'яса.
башкирський бешбармак - фото крок 3
Готове м'ясо витягаємо з бульйону. Бульйон проціджуємо через марлю, щоб прибрати спеції.
башкирський бешбармак - фото крок 4
Наріжте скибочками м'ясо.
башкирський бешбармак - фото крок 5
Відваріть локшину в бульйоні (в якому варилося м'ясо).
башкирський бешбармак - фото крок 6
Лук обсмажуємо на рослинному маслі, вливаємо 1/2 чашки бульйону і тушкуємо 10 хвилин. Спеції за смаком.
башкирський бешбармак - фото крок 7
На плоску тарілку викладаємо локшину, на неї кладемо м'ясо і поливаємо його соусом з лука. Зверху присипаємо подрібненою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти