Рецепт Башкирський салат «botka» фото

Башкирський салат «botka»
(покроковий рецепт з фото)

М'ясо , Свинина , Локшина
Вегетаріанське харчування
На обід , На сніданок
Салати
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 30 хв.

Оригінальна і незвичайна подача, простий у приготуванні, дуже смачний, живильний ... Ми говоримо про башкирською салаті з цікавою назвою"Куирилган" . Такий салат - повноцінна заміна вечері, обіду.

Опис приготування:

Цей башкирський салат привертає до себе увагу незвичайною подачею і цікавою назвою. Він дуже простий у приготуванні, але ситний, смачний і поживний. Може замінити вечерю або обід. Також його зручно взяти на природу або на роботу - повноцінний перекус. А як приготувати башкирський салат"Куирилган" , дивіться в покроковому рецепті.

  • Картопля - 2-3 штук (відвареної)
  • Рибне філе - 200 грам (білої риби)
  • Маринований огірок - 1-2 штук
  • Яйце - 2 штуки
  • Молоко - 40 мілілітрів
  • Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
  • Чорний мелений перець - 1-2 Щепоток (за смаком)
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
у башкирської салат & Quot; botka
1. Картоплю очистимо й наріжемо невеликими кубиками. Огірки теж нарізаємо невеликими кубиками.
у башкирської салат & Quot; botka
2. Рибне філе необхідно відварити, остудити і розібрати на шматочки.
у башкирської салат & Quot; botka
3. Викладаємо філе, картоплю і огірок в невеликий посуд, додаємо майонез, сіль і перець за смаком.
у башкирської салат & Quot; botka
4. Віночком збиваємо яйця з молоком і сіллю.
у башкирської салат & Quot; botka
5. Розігріваємо сковороду, змащену олією, і випікаємо омлет. Сковороду беремо великого розміру.
у башкирської салат & Quot; botka
6. Перевертаємо готовий омлет на тарілку, трохи охолоджуємо, посередині викладаємо салат.
у башкирської салат & Quot; botka
7. І потім акуратно загортаємо салат в омлетний конвертик. Зверху можна полити майонезом і прикрасити зеленню.
у башкирської салат & Quot; botka
8. Пригощайтеся

Схожі рецепти