Рецепт Башкирський салат «botka» фото

Башкирський салат «botka»
(покроковий рецепт з фото)

М'ясо, Свинина, Локшина
Вегетаріанське харчування
На обід, На сніданок
Салати

Оригінальна і незвичайна подача, простий у приготуванні, дуже смачний, живильний ... Ми говоримо про башкирською салаті з цікавою назвою "куирилган" . Такий салат - повноцінна заміна вечері, обіду.

Цей башкирський салат привертає до себе увагу незвичайною подачею і цікавою назвою. Він дуже простий у приготуванні, але ситний, смачний і поживний. Може замінити вечерю або обід. Також його зручно взяти на природу або на роботу - повноцінний перекус. А як приготувати башкирський салат "куирилган", дивіться в покроковому рецепті.

  • Картопля - 2-3 штук (відвареної)
  • Рибне філе - 200 грам (білої риби)
  • Маринований огірок - 1-2 штук
  • Яйце - 2 штуки
  • Молоко - 40 мілілітрів
  • Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
  • Чорний мелений перець - 1-2 Щепоток (за смаком)
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
у башкирської салат
2. Рибне філе необхідно відварити, остудити і розібрати на шматочки.
у башкирської салат
4. Віночком збиваємо яйця з молоком і сіллю.
у башкирської салат
6. Перевертаємо готовий омлет на тарілку, трохи охолоджуємо, посередині викладаємо салат.
у башкирської салат
8. Пригощайтеся

Схожі рецепти