Башкирський салат «botka»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 30 хв.
Оригінальна і незвичайна подача, простий у приготуванні, дуже смачний, живильний ... Ми говоримо про башкирською салаті з цікавою назвою"Куирилган" . Такий салат - повноцінна заміна вечері, обіду.
Опис приготування:
Цей башкирський салат привертає до себе увагу незвичайною подачею і цікавою назвою. Він дуже простий у приготуванні, але ситний, смачний і поживний. Може замінити вечерю або обід. Також його зручно взяти на природу або на роботу - повноцінний перекус. А як приготувати башкирський салат"Куирилган" , дивіться в покроковому рецепті.
- Картопля - 2-3 штук (відвареної)
- Рибне філе - 200 грам (білої риби)
- Маринований огірок - 1-2 штук
- Яйце - 2 штуки
- Молоко - 40 мілілітрів
- Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
- Чорний мелений перець - 1-2 Щепоток (за смаком)
- Майонез - 2 Ст. Ложки
1. Картоплю очистимо й наріжемо невеликими кубиками. Огірки теж нарізаємо невеликими кубиками.
2. Рибне філе необхідно відварити, остудити і розібрати на шматочки.
3. Викладаємо філе, картоплю і огірок в невеликий посуд, додаємо майонез, сіль і перець за смаком.
4. Віночком збиваємо яйця з молоком і сіллю.
5. Розігріваємо сковороду, змащену олією, і випікаємо омлет. Сковороду беремо великого розміру.
6. Перевертаємо готовий омлет на тарілку, трохи охолоджуємо, посередині викладаємо салат.
7. І потім акуратно загортаємо салат в омлетний конвертик. Зверху можна полити майонезом і прикрасити зеленню.
8. Пригощайтеся