Рецепт Баурсак башкирський фото

Баурсак башкирський
(покроковий рецепт з фото)

Казахська кухня
Тісто
ПП рецепти, Веганські страви
На обід, Для дітей, На сніданок
Випічка, Булочки

Башкирська баурсак - це такі смачні, приготовані на рослинному маслі булочки. Це звичайне частування в казахської кухні, тому нижче описаний рецепт приготування Баурсак башкирського.

Це простий рецепт приготування Баурсак башкирського. Булочки смажаться в олії. Найкраще, звичайно, смажити не в каструлі, а у фритюрниці, якщо він є, але і каструля, наповнена олією, теж підійде.

  • Яйця - 4 штуки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Майонез - 1, 5 Ст. Ложки
  • Борошно - 8 Ст. Ложок
  • Рослинна олія - 0, 5 L
  • Цукрова пудра - За смаком
баурсак башкирський - фото крок 1
Почнемо з замішування тіста. Спочатку розбиваємо в миску яйця, додаємо туди сіль і майонез. Збиваємо все до пінки.
баурсак башкирський - фото крок 2
Поступово, по 2-3 ложки за раз додаємо в миску борошно. Заважати тісто, в результаті воно повинно вийти липучі.
баурсак башкирський - фото крок 3
Ми залишаємо тісто настоюватися протягом 10 хвилин.
баурсак башкирський - фото крок 4
Заливаємо в каструлю соняшникову олію. Починаємо смажити його, змочуємо в ньому столову ложку. Цією ложкою вихоплюємо тісто з миски і опускаємо в каструлю.
баурсак башкирський - фото крок 5
Готові булочки вихоплюємо з каструлі.
баурсак башкирський - фото крок 6
Баурсак можна обтирати серветками, щоб позбутися від надлишків олії.
баурсак башкирський - фото крок 7
Готову страву подаємо до столу з цукровою пудрою.

Схожі рецепти