Баурсак з медом
(покроковий рецепт з фото)
Baursaki - це булочки, обсмажені на рослинному маслі. Баурсаки відносять до татарської і казахської кухням. Пропоную вам рецепт приготування Баурсак з медом.
Рецепт приготування Баурсак з медом дуже простий. Щоб приготувати булочки, потрібно спочатку замісити тісто, розділити його на невеликі шматочки і щедро обсмажити в олії. Далі готові булочки слід опустити в розтоплений мед, так вони придбають солодкий медовий смак.
- Яйця - 6 штук
- Вершкове масло - 30 грам
- Цукор - 2 чайних ложки
- Борошно - 700 грам
- Мед - 4 Ст. Ложки
- Рослинна олія - За смаком
Розбиваємо в миску яйця, додаємо масло і цукор. Збиваємо все вручну або блендером протягом декількох хвилин до пінки.
Сипем борошно, замішуємо. Місимо тісто до однорідності.
Розкачуємо тісто на ковбаски невеликого діаметра.
Ковбаски ріжемо на невеликі шматочки поперек перетину.
Обсмажуємо булочки в рослинному маслі. Рослинного масла не шкодуємо.
Баурсаки повинні придбати золотистий відтінок, після чого їх можна витягати їх сковорідки і закидати нові.
Розтоплюємо мед у воді у великій каструлі.
Опускаємо в мед баурсаки. Тримаємо пару хвилин і витягуємо.
Баурсаки готові - смачного.