Рецепт Баурсак з медом фото

Баурсак з медом
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Казахська кухня
Тісто
ПП рецепти , Веганські страви
На полуденок , На святковий стіл , На сніданок
Випічка , Солодке , Булочки
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Baursaki - це булочки, обсмажені на рослинному маслі. Баурсаки відносять до татарської і казахської кухням. Пропоную вам рецепт приготування Баурсак з медом.

Опис приготування:

Рецепт приготування Баурсак з медом дуже простий. Щоб приготувати булочки, потрібно спочатку замісити тісто, розділити його на невеликі шматочки і щедро обсмажити в олії. Далі готові булочки слід опустити в розтоплений мед, так вони придбають солодкий медовий смак.

  • Яйця - 6 штук
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Борошно - 700 грам
  • Мед - 4 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - За смаком
баурсак з медом - фото крок 1
Розбиваємо в миску яйця, додаємо масло і цукор. Збиваємо все вручну або блендером протягом декількох хвилин до пінки.
баурсак з медом - фото крок 2
Сипем борошно, замішуємо. Місимо тісто до однорідності.
баурсак з медом - фото крок 3
Розкачуємо тісто на ковбаски невеликого діаметра.
баурсак з медом - фото крок 4
Ковбаски ріжемо на невеликі шматочки поперек перетину.
баурсак з медом - фото крок 5
Обсмажуємо булочки в рослинному маслі. Рослинного масла не шкодуємо.
баурсак з медом - фото крок 6
Баурсаки повинні придбати золотистий відтінок, після чого їх можна витягати їх сковорідки і закидати нові.
баурсак з медом - фото крок 7
Розтоплюємо мед у воді у великій каструлі.
баурсак з медом - фото крок 8
Опускаємо в мед баурсаки. Тримаємо пару хвилин і витягуємо.
баурсак з медом - фото крок 9
Баурсаки готові - смачного.

Схожі рецепти