Рецепт Баурсак татарський фото

Баурсак татарський
(покроковий рецепт з фото)

Тісто , Борошно , Яйця
ПП рецепти , Веганські страви
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл
Випічка , Пончики
Кількість порцій: 25-30
Час приготування: 40 хв.

Баурсак - татарські мікро-пончики, обсмажені у великій кількості рослинного масла. Десерт виходить дивно смачним і ситним. Приготуйте баурсак - побалуйте себя сладеньким!

Опис приготування:

Як просто приготувати баурсак татарський в домашніх умовах? З тіста формуються ковбаски, які нарізаються невеликими брусочками. Потім баурсак обсмажується у великій кількості рослинного масла. Фінальний акорд - баурсак занурюється в розтоплений мед. Хай щастить!

  • Яйця - 6 штук
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Борошно - 700 грам
  • Мед - 4 Ст. Ложки
  • Масло ратсітельное - За смаком
баурсак татарський - фото крок 1
У мисці збийте яйця, цукор і вершкове масло.
баурсак татарський - фото крок 2
Додаючи борошно, замісіть тісто.
баурсак татарський - фото крок 3
З тіста розкочуємо кілька довгих ковбасок.
баурсак татарський - фото крок 4
Ріжемо ковбаски невеликими шматочками.
баурсак татарський - фото крок 5
У сковороду вливаємо багато рослинного масла (так щоб баурсаки в ньому плавали), викладаємо баурсаки і обсмажуємо з усіх боків, до золотистого кольору.
баурсак татарський - фото крок 6
Кладемо баурсак на газету або папір, щоб скло зайве масло.
баурсак татарський - фото крок 7
Мед розтопіть в каструлі.
баурсак татарський - фото крок 8
Кладемо баурсак в мед і акуратно перемішуємо.
баурсак татарський - фото крок 9
Готово! Смачного!

Схожі рецепти