Баурсак татарський
(покроковий рецепт з фото)
Баурсак - татарські мікро-пончики, обсмажені у великій кількості рослинного масла. Десерт виходить дивно смачним і ситним. Приготуйте баурсак - побалуйте себя сладеньким!
Як просто приготувати баурсак татарський в домашніх умовах? З тіста формуються ковбаски, які нарізаються невеликими брусочками. Потім баурсак обсмажується у великій кількості рослинного масла. Фінальний акорд - баурсак занурюється в розтоплений мед. Хай щастить!
- Яйця - 6 штук
- Вершкове масло - 30 грам
- Цукор - 2 чайних ложки
- Борошно - 700 грам
- Мед - 4 Ст. Ложки
- Масло ратсітельное - За смаком
У мисці збийте яйця, цукор і вершкове масло.
Додаючи борошно, замісіть тісто.
З тіста розкочуємо кілька довгих ковбасок.
Ріжемо ковбаски невеликими шматочками.
У сковороду вливаємо багато рослинного масла (так щоб баурсаки в ньому плавали), викладаємо баурсаки і обсмажуємо з усіх боків, до золотистого кольору.
Кладемо баурсак на газету або папір, щоб скло зайве масло.
Мед розтопіть в каструлі.
Кладемо баурсак в мед і акуратно перемішуємо.
Готово! Смачного!