Рецепт Бешбармак з фаршу фото

Бешбармак з фаршу
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Казахська кухня
М'ясо , Фарш , Локшина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Якщо ви любите не тільки класичні страви, але і експерименти на кухні, тоді, я думаю, вам сподобається цей класний варіант, як приготувати бешбармак з фаршу у вигляді ситної і смачної запіканки.

Опис приготування:

Перед вами повноцінне блюдо для всієї родини на обід або вечерю. Сам процес зовсім нескладний, так що навіть новачок на кухні без зусиль зможе повторити рецепт. Використовувати овочів і сиру разом з фаршем - це відмінна для різноманітності традиційного і звичного бешбармака. Спробуйте обов'язково, блюдо неймовірно смачне!

  • Локшина - 200 грам
  • Фарш - 400 грам
  • Крем - 50-70 грам
  • Цибулина - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Помідор - 1-2 штук
  • Сир - 150-200 грам
  • Сіль, спеції, рослинна олія - За смаком
бешбармак з підлоги - фото крок 1
1. Жароміцних форму змажте рослинним маслом, можна присипати жменею панірувальних сухарів. Локшину для бешбармака відваріть і викладіть рівним шаром у формі.
бешбармак з підлоги - фото крок 2
2. Трохи лука наріжте і викладіть зверху.
бешбармак з підлоги - фото крок 3
3. Решта цибулю з часником і м'ясом пропустіть через м'ясорубку. Викладіть фарш на сковороду з розігрітим рослинним маслом, обсмажте хвилин 7-10 і перекладіть у форму. Підсолити фарш за смаком і додайте спеції при бажанні.
бешбармак з підлоги - фото крок 4
4. Чуть-чуть тертої моркви.
бешбармак з підлоги - фото крок 5
5. І тонкі скибочки помідора.
бешбармак з підлоги - фото крок 6
6. Сметану з'єднайте з невеликою кількістю води, додайте дрібку солі і перемішайте. Вилийте у форму.
бешбармак з підлоги - фото крок 7
7. Залишилося тільки присипати тертим сиром і відправити бешбармак з фаршу в розігріту до 180 градусів духовку.
бешбармак з підлоги - фото крок 8
8. Запікайте до готовності.
Смачного!

Схожі рецепти