Бешбармак з фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите не тільки класичні страви, але і експерименти на кухні, тоді, я думаю, вам сподобається цей класний варіант, як приготувати бешбармак з фаршу у вигляді ситної і смачної запіканки.
Перед вами повноцінне блюдо для всієї родини на обід або вечерю. Сам процес зовсім нескладний, так що навіть новачок на кухні без зусиль зможе повторити рецепт. Використовувати овочів і сиру разом з фаршем - це відмінна для різноманітності традиційного і звичного бешбармака. Спробуйте обов'язково, блюдо неймовірно смачне!
- Локшина - 200 грам
- Фарш - 400 грам
- Крем - 50-70 грам
- Цибулина - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Помідор - 1-2 штук
- Сир - 150-200 грам
- Сіль, спеції, рослинна олія - За смаком
1. Жароміцних форму змажте рослинним маслом, можна присипати жменею панірувальних сухарів. Локшину для бешбармака відваріть і викладіть рівним шаром у формі.
2. Трохи лука наріжте і викладіть зверху.
3. Решта цибулю з часником і м'ясом пропустіть через м'ясорубку. Викладіть фарш на сковороду з розігрітим рослинним маслом, обсмажте хвилин 7-10 і перекладіть у форму. Підсолити фарш за смаком і додайте спеції при бажанні.
4. Чуть-чуть тертої моркви.
5. І тонкі скибочки помідора.
6. Сметану з'єднайте з невеликою кількістю води, додайте дрібку солі і перемішайте. Вилийте у форму.
7. Залишилося тільки присипати тертим сиром і відправити бешбармак з фаршу в розігріту до 180 градусів духовку.
8. Запікайте до готовності.
Смачного!
Смачного!