Бешбармак з баранини по-казахському
(покроковий рецепт з фото)
Вас приваблюють страви різних національних кухонь? Тоді обов'язково звернути увагу на цей рецепт приготування бешбармака з баранини по-казахському. Неймовірно ситно і дуже смачно.
1. Щоб приготувати бешбармак з баранини по-казахському в домашніх умовах насамперед вимийте м'ясо і викладіть у велику каструлю.
2. Додайте 1 цілу цибулину і відправте на вогонь. Після закипання приберіть вогонь до мінімуму і залиште нудитися мінімум на 2-2.5 годину.
3. Паралельно можна зайнятися тестом. З'єднайте борошно, сіль, яйце і потроху вливайте холодну воду. Замісити тісто щільне, як на пельмені.
4. У процесі варіння м'яса знімайте піну, щоб бульйон був прозорим. Додати сіль за смаком.
5. Готову баранину акуратно дістаньте з бульйону і дайте трохи охолонути.
6. Тісто розкачати дуже тонко і наріжте квадратами. Викладіть їх в бульйон і варіть 10-15 хвилин.
7. Подрібніть зелень і наріжте тонкими півкільцями цибулю. Залийте цибулю невеликою кількістю бульйону.
8. На тарілку для подачі викладіть локшину і цибулю.
9. Зверху шматочки м'яса і присипте все зеленню.
10. Бульйон, що, додавши в нього щіпку зелені, подавайте до столу в піалах. Їм дуже смачно запивати блюдо.
Ось і весь секрет, як зробити бешбармак з баранини по-казахському. Пригощайтеся!
- Баранина - 1 кілограм
- Борошно - 1 кілограм
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець - 1 щіпка
- Цибулина - 2-3 штук
- Часник - 2-4 зубчиків
- Зелень - 1 пучок
2. Додайте 1 цілу цибулину і відправте на вогонь. Після закипання приберіть вогонь до мінімуму і залиште нудитися мінімум на 2-2.5 годину.
3. Паралельно можна зайнятися тестом. З'єднайте борошно, сіль, яйце і потроху вливайте холодну воду. Замісити тісто щільне, як на пельмені.
4. У процесі варіння м'яса знімайте піну, щоб бульйон був прозорим. Додати сіль за смаком.
5. Готову баранину акуратно дістаньте з бульйону і дайте трохи охолонути.
6. Тісто розкачати дуже тонко і наріжте квадратами. Викладіть їх в бульйон і варіть 10-15 хвилин.
7. Подрібніть зелень і наріжте тонкими півкільцями цибулю. Залийте цибулю невеликою кількістю бульйону.
8. На тарілку для подачі викладіть локшину і цибулю.
9. Зверху шматочки м'яса і присипте все зеленню.
10. Бульйон, що, додавши в нього щіпку зелені, подавайте до столу в піалах. Їм дуже смачно запивати блюдо.
Ось і весь секрет, як зробити бешбармак з баранини по-казахському. Пригощайтеся!