Рецепт Бешбармак з баранини по-казахському фото

Бешбармак з баранини по-казахському
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Казахська кухня
Тісто, М'ясо, Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Вас приваблюють страви різних національних кухонь? Тоді обов'язково звернути увагу на цей рецепт приготування бешбармака з баранини по-казахському. Неймовірно ситно і дуже смачно.

1. Щоб приготувати бешбармак з баранини по-казахському в домашніх умовах насамперед вимийте м'ясо і викладіть у велику каструлю.

2. Додайте 1 цілу цибулину і відправте на вогонь. Після закипання приберіть вогонь до мінімуму і залиште нудитися мінімум на 2-2.5 годину.

3. Паралельно можна зайнятися тестом. З'єднайте борошно, сіль, яйце і потроху вливайте холодну воду. Замісити тісто щільне, як на пельмені.

4. У процесі варіння м'яса знімайте піну, щоб бульйон був прозорим. Додати сіль за смаком.

5. Готову баранину акуратно дістаньте з бульйону і дайте трохи охолонути.

6. Тісто розкачати дуже тонко і наріжте квадратами. Викладіть їх в бульйон і варіть 10-15 хвилин.

7. Подрібніть зелень і наріжте тонкими півкільцями цибулю. Залийте цибулю невеликою кількістю бульйону.

8. На тарілку для подачі викладіть локшину і цибулю.

9. Зверху шматочки м'яса і присипте все зеленню.

10. Бульйон, що, додавши в нього щіпку зелені, подавайте до столу в піалах. Їм дуже смачно запивати блюдо.

Ось і весь секрет, як зробити бешбармак з баранини по-казахському. Пригощайтеся!

  • Баранина - 1 кілограм
  • Борошно - 1 кілограм
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець - 1 щіпка
  • Цибулина - 2-3 штук
  • Часник - 2-4 зубчиків
  • Зелень - 1 пучок
1. Щоб приготувати бешбармак з баранини по-казахському в домашніх умовах насамперед вимийте м'ясо і викладіть у велику каструлю.

2. Додайте 1 цілу цибулину і відправте на вогонь. Після закипання приберіть вогонь до мінімуму і залиште нудитися мінімум на 2-2.5 годину.

3. Паралельно можна зайнятися тестом. З'єднайте борошно, сіль, яйце і потроху вливайте холодну воду. Замісити тісто щільне, як на пельмені.

4. У процесі варіння м'яса знімайте піну, щоб бульйон був прозорим. Додати сіль за смаком.

5. Готову баранину акуратно дістаньте з бульйону і дайте трохи охолонути.

6. Тісто розкачати дуже тонко і наріжте квадратами. Викладіть їх в бульйон і варіть 10-15 хвилин.

7. Подрібніть зелень і наріжте тонкими півкільцями цибулю. Залийте цибулю невеликою кількістю бульйону.

8. На тарілку для подачі викладіть локшину і цибулю.

9. Зверху шматочки м'яса і присипте все зеленню.

10. Бульйон, що, додавши в нього щіпку зелені, подавайте до столу в піалах. Їм дуже смачно запивати блюдо.

Ось і весь секрет, як зробити бешбармак з баранини по-казахському. Пригощайтеся!

Схожі рецепти