Рецепт М'ясо по-казахському фото

М'ясо по-казахському
(покроковий рецепт з фото)

Казахська кухня
М'ясо, Свинина
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Святковий обід
Гарячі страви

М'ясо по-казахському - це неймовірно смачна страва, що складається з вареного м'яса, коржів і густого бульйону. Читайте рецепт приготування м'яса по-казахському і сміливо готуйте, вийде смачно!

Приготування м'яса по-казахському вимагає часу і терпіння. Але якщо вже ви взялися за цю справу, результат вас не розчарує. Ніжне, проварене м'ясо, просочені бульйоном коржі і густий бульйон стануть вам нагородою. Готувати м'ясо по-казахському можна або з бараниною, або з яловичиною. Баранина, проте, є більш традиційним м'ясом і надає страві особливий шарм. Читайте рецепт м'яса по-казахському з фото!

  • М'ясо - 2 кілограма (вибирайте жирну баранину або яловичину.)
  • Цибуля - 1 штука
  • Лавровий перець - 7 штук
  • Чорний перець горошком - 10 штук
  • Червоний мелений перець - 1 Чайна ложка
  • Чорний мелений перець - 1 Чайна ложка
  • Сіль - - За смаком
  • Борошно - 1, 5 кілограма
  • Яйце - 1 штука
м'ясо по-казахському - фото крок 1
М'ясо промийте, наріжте на великі шматки, покладіть в каструлю і залийте холодною водою.
м'ясо по-казахському - фото крок 2
Доведіть до кипіння, зніміть пінки і варіть на повільному вогні до готовності.
м'ясо по-казахському - фото крок 3
Для 30 хвилин до кінця варіння додайте в бульйон очищену цибулину, сіль, лавровий лист і перець горошком.
м'ясо по-казахському - фото крок 4
Поки бульйон вариться, зробіть тісто. Для цього, змішайте борошно, яйце і 2 піали готового теплого бульйону. Це додасть коржикам особливий смак.
м'ясо по-казахському - фото крок 5
Замісити тісто.
м'ясо по-казахському - фото крок 6
Готове тісто сформуйте в кулю, покладіть в поліетиленовий пакет і залиште на півгодини.
м'ясо по-казахському - фото крок 7
В той же час, дістаньте м'ясо, відокремте від кісток і наріжте невеликими шматочками.
м'ясо по-казахському - фото крок 8
Злийте трохи бульйону в окрему каструлю. Це "сюрпа", якої запивають блюдо. 2 цибулини поріжте півкільцями, посипте червоним і чорним перцем, сіллю і залийте киплячим бульйоном. Запарений цибулю буде прикривати м'ясо зверху.
м'ясо по-казахському - фото крок 9
Розкачайте тісто, розріжте на коржі приблизно 10х10 см і акуратно опустіть коржі в киплячий бульйон.
м'ясо по-казахському - фото крок 10
Після того як коржі зварилися, викладайте м'ясо по-казахському на блюдо. Для цього викладіть на дно коржі, зверху розкладіть шматки м'яса (якщо м'ясо охололо, ошпарьте його бульйоном), поверх м'яса розкладіть цибулю і полийте все невеликою кількістю бульйону. Подавайте разом з "сюрпой" в піалах з зеленню і чорним перцем.

Схожі рецепти