Манти з гарбузом по-казахському
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, ніж смачненьким побалувати сім'ю на обід або вечерю? Якщо у вас є в запасі час і бажання провести його з користю, тоді ось вам хороший варіант, як зробити манти з гарбузом по-казахському.
1. Для того, щоб зробити тісто, просійте в миску з високими бортами борошно з сіллю. Зробіть в центрі невелике заглиблення, вбийте туди яйце.
2. Влийте трохи води, почніть замішувати тісто, додаючи воду в міру необхідності.
3. Готове тісто викладіть в пакет або харчову плівку і приберіть в холодильник.
4. Тим часом приступайте до приготування начинки. Цибулини почистіть і наріжте дрібними кубиками.
5. Очистіть гарбуз, теж наріжте кубиками.
6. Вимийте і висушіть м'ясо. Ідеальний варіант, як приготувати манти з гарбузом по-казахському, - це нарізати м'ясо аналогічним чином, кубиками.
7. З'єднайте всі інгредієнти начинки, додайте за смаком сіль, перець і щіпку мускатного горіха. Перемішайте все як слід.
8. Скачайте тісто в & Quot; ковбаску& Quot; , наріжте невеликими шматочками.
9. Розкачайте тонко кожен шматочок, в центр кожного викладіть начинку.
10. Поверніть і защипите щільно краю, загорніть їх.
11. Готуються манти з гарбузом по-казахському в домашніх умовах обов'язково на пару. Якщо спеціального пристосування у вас немає, підійде пароварка або навіть мультиварка зі спеціальною підставкою.
12. Подавати до столу манти можна зі сметаною, зеленню або полив часниковим маслом, наприклад.
- Борошно - 3 склянки
- Яйце - 1 штука
- Вода - 150 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- М'ясо - 0.5 кілограма
- Гарбуз - 0.3 кілограма
- Цибулина - 2 штуки
- Перець - 1 щіпка
- Мускатний горіх - 1 щіпка
2. Влийте трохи води, почніть замішувати тісто, додаючи воду в міру необхідності.
3. Готове тісто викладіть в пакет або харчову плівку і приберіть в холодильник.
4. Тим часом приступайте до приготування начинки. Цибулини почистіть і наріжте дрібними кубиками.
5. Очистіть гарбуз, теж наріжте кубиками.
6. Вимийте і висушіть м'ясо. Ідеальний варіант, як приготувати манти з гарбузом по-казахському, - це нарізати м'ясо аналогічним чином, кубиками.
7. З'єднайте всі інгредієнти начинки, додайте за смаком сіль, перець і щіпку мускатного горіха. Перемішайте все як слід.
8. Скачайте тісто в & Quot; ковбаску& Quot; , наріжте невеликими шматочками.
9. Розкачайте тонко кожен шматочок, в центр кожного викладіть начинку.
10. Поверніть і защипите щільно краю, загорніть їх.
11. Готуються манти з гарбузом по-казахському в домашніх умовах обов'язково на пару. Якщо спеціального пристосування у вас немає, підійде пароварка або навіть мультиварка зі спеціальною підставкою.
12. Подавати до столу манти можна зі сметаною, зеленню або полив часниковим маслом, наприклад.