Рецепт Манти з гарбузом по-казахському фото

Манти з гарбузом по-казахському
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Казахська кухня
Тісто , М'ясо , Овочі , Гарбуз
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви на пару , Пельмені
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Не знаю, ніж смачненьким побалувати сім'ю на обід або вечерю? Якщо у вас є в запасі час і бажання провести його з користю, тоді ось вам хороший варіант, як зробити манти з гарбузом по-казахському.

Опис приготування:

1. Для того, щоб зробити тісто, просійте в миску з високими бортами борошно з сіллю. Зробіть в центрі невелике заглиблення, вбийте туди яйце.

2. Влийте трохи води, почніть замішувати тісто, додаючи воду в міру необхідності.

3. Готове тісто викладіть в пакет або харчову плівку і приберіть в холодильник.

4. Тим часом приступайте до приготування начинки. Цибулини почистіть і наріжте дрібними кубиками.

5. Очистіть гарбуз, теж наріжте кубиками.

6. Вимийте і висушіть м'ясо. Ідеальний варіант, як приготувати манти з гарбузом по-казахському, - це нарізати м'ясо аналогічним чином, кубиками.

7. З'єднайте всі інгредієнти начинки, додайте за смаком сіль, перець і щіпку мускатного горіха. Перемішайте все як слід.

8. Скачайте тісто в & Quot; ковбаску& Quot; , наріжте невеликими шматочками.

9. Розкачайте тонко кожен шматочок, в центр кожного викладіть начинку.

10. Поверніть і защипите щільно краю, загорніть їх.

11. Готуються манти з гарбузом по-казахському в домашніх умовах обов'язково на пару. Якщо спеціального пристосування у вас немає, підійде пароварка або навіть мультиварка зі спеціальною підставкою.

12. Подавати до столу манти можна зі сметаною, зеленню або полив часниковим маслом, наприклад.

  • Борошно - 3 склянки
  • Яйце - 1 штука
  • Вода - 150 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • М'ясо - 0.5 кілограма
  • Гарбуз - 0.3 кілограма
  • Цибулина - 2 штуки
  • Перець - 1 щіпка
  • Мускатний горіх - 1 щіпка
1. Для того, щоб зробити тісто, просійте в миску з високими бортами борошно з сіллю. Зробіть в центрі невелике заглиблення, вбийте туди яйце.

2. Влийте трохи води, почніть замішувати тісто, додаючи воду в міру необхідності.

3. Готове тісто викладіть в пакет або харчову плівку і приберіть в холодильник.

4. Тим часом приступайте до приготування начинки. Цибулини почистіть і наріжте дрібними кубиками.

5. Очистіть гарбуз, теж наріжте кубиками.

6. Вимийте і висушіть м'ясо. Ідеальний варіант, як приготувати манти з гарбузом по-казахському, - це нарізати м'ясо аналогічним чином, кубиками.

7. З'єднайте всі інгредієнти начинки, додайте за смаком сіль, перець і щіпку мускатного горіха. Перемішайте все як слід.

8. Скачайте тісто в & Quot; ковбаску& Quot; , наріжте невеликими шматочками.

9. Розкачайте тонко кожен шматочок, в центр кожного викладіть начинку.

10. Поверніть і защипите щільно краю, загорніть їх.

11. Готуються манти з гарбузом по-казахському в домашніх умовах обов'язково на пару. Якщо спеціального пристосування у вас немає, підійде пароварка або навіть мультиварка зі спеціальною підставкою.

12. Подавати до столу манти можна зі сметаною, зеленню або полив часниковим маслом, наприклад.

Схожі рецепти