Куирдак по-казахському
(покроковий рецепт з фото)
Kwırdak - це національне казахське м'ясне блюдо з субпродуктів. Пропоную вам рецепт приготування куирдака по-казахському, це блюдо я недавно спробував і мені дуже сподобалося. Ділюся рецептом.
Щоб приготувати куирдак по-казахському потрібно санчала обсмажити все м'ясо, крім печінки, після чого можна по черзі додавати інші інгредієнти. Останніми додаємо картоплю і печінку.
- Легке - 500 грам
- Серце - 200 грам
- Печінка - 200 грам
- Нирки - 150 грам
- М'ясо - 150 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Чорний перець - За смаком
- Зелень - За смаком
- Часник - За смаком
- Лавровий лист - За смаком
- Курдючний жир - 100 грам
- Картопля - 500 грам
- Морква - 1 штука
- Болгарський перець - 3-4 штук
- Помідори - 2 штуки
М'ясо та субпродукти нарізаємо шматочками.
Розтоплюємо жир.
Додаємо в казан майже все м'ясо. Осторонь залишаємо тільки печінку.
Нарізаємо цибулю і помідори і кидаємо в казан.
Нарізаємо болгарський перець, морква - соломкою. Відправляємо в казан. Перемішуємо.
Помішуємо, поки все смажиться.
Зелень і часник подрібнюємо.
Додаємо часник, зелень, tusim 30 хвилин.
Ріжемо картоплю кубиками.
Додаємо в казан печінку і картоплю. Заливаємо 3/4 склянки води. Трохи додаємо вогню і тушкуємо, поки не буде готовий картопля.