Рецепт Куирдак по-казахському фото

Куирдак по-казахському
(покроковий рецепт з фото)

Казахська кухня
М'ясо , Субпродукти
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Kwırdak - це національне казахське м'ясне блюдо з субпродуктів. Пропоную вам рецепт приготування куирдака по-казахському, це блюдо я недавно спробував і мені дуже сподобалося. Ділюся рецептом.

Опис приготування:

Щоб приготувати куирдак по-казахському потрібно санчала обсмажити все м'ясо, крім печінки, після чого можна по черзі додавати інші інгредієнти. Останніми додаємо картоплю і печінку.

  • Легке - 500 грам
  • Серце - 200 грам
  • Печінка - 200 грам
  • Нирки - 150 грам
  • М'ясо - 150 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Чорний перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Часник - За смаком
  • Лавровий лист - За смаком
  • Курдючний жир - 100 грам
  • Картопля - 500 грам
  • Морква - 1 штука
  • Болгарський перець - 3-4 штук
  • Помідори - 2 штуки
куирдак по-казахському - фото крок 1
М'ясо та субпродукти нарізаємо шматочками.
куирдак по-казахському - фото крок 2
Розтоплюємо жир.
куирдак по-казахському - фото крок 3
Додаємо в казан майже все м'ясо. Осторонь залишаємо тільки печінку.
куирдак по-казахському - фото крок 4
Нарізаємо цибулю і помідори і кидаємо в казан.
куирдак по-казахському - фото крок 5
Нарізаємо болгарський перець, морква - соломкою. Відправляємо в казан. Перемішуємо.
куирдак по-казахському - фото крок 6
Помішуємо, поки все смажиться.
куирдак по-казахському - фото крок 7
Зелень і часник подрібнюємо.
куирдак по-казахському - фото крок 8
Додаємо часник, зелень, tusim 30 хвилин.
куирдак по-казахському - фото крок 9
Ріжемо картоплю кубиками.
куирдак по-казахському - фото крок 10
Додаємо в казан печінку і картоплю. Заливаємо 3/4 склянки води. Трохи додаємо вогню і тушкуємо, поки не буде готовий картопля.

Схожі рецепти