Рецепт Куирдак з курки фото

Куирдак з курки
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня
Птах, Курка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, Корисний обід
Гарячі страви

У моїй колекції східних страв є куирдак з курки. Звучить дуже загадково, а на смак досить знайоме, хоча нечасто ми робимо курку або кролика з овочами. Блюдо готується просто, рекомендую!

Куирдак з курки подавайте з відвареним рисом. Рис відварити і щедро заправте топленим маслом. Щоб правильно приготувати куирдак з курки візьміть глибоку сковороду і влийте масло. Масло має добре розігрітися. Курку помийте, обсушити і наріжте на порційні шматки. Потім обсмажте курку до рум'яного кольору. А потім додайте порізані овочі. Овочі можете взяти будь-які, на свій смак. Все залийте бульйоном, щоб покрилося м'ясо і залиште кипіти на невеликому вогні до готовності курки. Успіхів і приємного апетиту!

  • Курка - 1 штука
  • Цибуля - 2 штуки
  • Помідор - 2 штуки
  • Оливкова олія - 1 Склянка
  • Перець - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Перецьь болгарський - 1 штука
  • Бульйон або вода - 0, 5-1 L
куирдак з курки - фото крок 1
Курку розрізати на шматки і обсмажте в гарячому маслі. Додати сіль, коли підрум'яниться.
куирдак з курки - фото крок 2
Додайте порізану кільцями цибулю.
куирдак з курки - фото крок 3
Додайте порізані кубиками овочі.
куирдак з курки - фото крок 4
Додайте перець.
куирдак з курки - фото крок 5
Додайте бульйон і нехай кипить до готовності курки.
куирдак з курки - фото крок 6
Подати з рисом. Смачного!

Схожі рецепти