Куирдак з курки
(покроковий рецепт з фото)
У моїй колекції східних страв є куирдак з курки. Звучить дуже загадково, а на смак досить знайоме, хоча нечасто ми робимо курку або кролика з овочами. Блюдо готується просто, рекомендую!
Куирдак з курки подавайте з відвареним рисом. Рис відварити і щедро заправте топленим маслом. Щоб правильно приготувати куирдак з курки візьміть глибоку сковороду і влийте масло. Масло має добре розігрітися. Курку помийте, обсушити і наріжте на порційні шматки. Потім обсмажте курку до рум'яного кольору. А потім додайте порізані овочі. Овочі можете взяти будь-які, на свій смак. Все залийте бульйоном, щоб покрилося м'ясо і залиште кипіти на невеликому вогні до готовності курки. Успіхів і приємного апетиту!
- Курка - 1 штука
- Цибуля - 2 штуки
- Помідор - 2 штуки
- Оливкова олія - 1 Склянка
- Перець - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 2 чайних ложки
- Перецьь болгарський - 1 штука
- Бульйон або вода - 0, 5-1 L
Курку розрізати на шматки і обсмажте в гарячому маслі. Додати сіль, коли підрум'яниться.
Додайте порізану кільцями цибулю.
Додайте порізані кубиками овочі.
Додайте перець.
Додайте бульйон і нехай кипить до готовності курки.
Подати з рисом. Смачного!