Куирдак з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Kwırdak - це національне казахське м'ясне блюдо. Рецепт приготування куирдака з картоплею не дуже складний, страва - бюджетне, з субпродуктів.
Опис приготування:
Щоб приготувати куирдак з картоплею, потрібно спочатку розтопити жир, потім по черзі добре прожарити все субпродукти. Потім смажимо все разом з цибулею, тушкуємо з бульйоном і тушкуємо з картоплею.
- Легке яловиче - 1 штука
- Печінка яловича - 1/2 штуки
- Серце яловиче - 1/2 штуки
- Курдючне сало - 200 грам
- Картопля - 4 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Яловичий бульйон - 2 склянки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Зелень - За смаком
Нарізаємо м'ясо, картоплю і цибулю дрібними кубиками. Курдюк теж подрібнюємо.
Розтоплюємо жир, позбавляємося від шварок.
По черзі смажимо в казані легке 15 хвилин, потім серце 15 хвилин, потім печінку 10 хвилин.
Додаємо до печінки серце і легке. Також додаємо нарізану цибулю, заливаємо бульйон і тушкуємо ще 15 хвилин.
Додаємо картоплю і тушкуємо на слабкому вогні 20 хвилин.
Готову страву обсипаємо зеленню.