Рецепт Куирдак з картоплею фото

Куирдак з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Казахська кухня
М'ясо , Яловичина , Яловиче серце
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Kwırdak - це національне казахське м'ясне блюдо. Рецепт приготування куирдака з картоплею не дуже складний, страва - бюджетне, з субпродуктів.

Опис приготування:

Щоб приготувати куирдак з картоплею, потрібно спочатку розтопити жир, потім по черзі добре прожарити все субпродукти. Потім смажимо все разом з цибулею, тушкуємо з бульйоном і тушкуємо з картоплею.

  • Легке яловиче - 1 штука
  • Печінка яловича - 1/2 штуки
  • Серце яловиче - 1/2 штуки
  • Курдючне сало - 200 грам
  • Картопля - 4 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Яловичий бульйон - 2 склянки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
куирдак з картоплею - фото крок 1
Нарізаємо м'ясо, картоплю і цибулю дрібними кубиками. Курдюк теж подрібнюємо.
куирдак з картоплею - фото крок 2
Розтоплюємо жир, позбавляємося від шварок.
куирдак з картоплею - фото крок 3
По черзі смажимо в казані легке 15 хвилин, потім серце 15 хвилин, потім печінку 10 хвилин.
куирдак з картоплею - фото крок 4
Додаємо до печінки серце і легке. Також додаємо нарізану цибулю, заливаємо бульйон і тушкуємо ще 15 хвилин.
куирдак з картоплею - фото крок 5
Додаємо картоплю і тушкуємо на слабкому вогні 20 хвилин.
куирдак з картоплею - фото крок 6
Готову страву обсипаємо зеленню.

Схожі рецепти