Рецепт Азу з яловичини з картоплею фото

Азу з яловичини з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

М'ясо, Овочі, Картопля, Яловичина
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Азу з яловичини з картоплею - чудове блюдо татарської кухні. Це тушковане особливим чином м'ясо з овочами і соленими огірками. Блюдо досить гостре, наваристий і виглядає надзвичайно апетитно.

Готувати азу з яловичини з картоплею досить просто. У класичному рецепті, картопля гасять разом з м'ясом. Я пропоную трохи модернізований азу і приготувати його з обсмаженою картоплею. Картопля я обсмажую окремо, щоб блюдо придбало приємний хрускіт. М'ясо гаситься в великій кількості соусу, тому азу виходить дуже соковитим і смачним.

Спробуйте! думаю, Вам обов'язково сподобається. Успіхів

  • Яловичина - 500 грам
  • Картопля - 500 грам
  • Морква - 2 штуки
  • Солений огірок - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Томатний соус - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
азу з яловичини з картоплею - фото крок 1
Яловичину нарізаємо невеликими шматочками. Можна соломкою.
азу з яловичини з картоплею - фото крок 2
Морква ріжемо невеликими "брусочками" .
азу з яловичини з картоплею - фото крок 3
Дрібно ріжемо цибулю.
азу з яловичини з картоплею - фото крок 4
Також нарізаємо огірки.
азу з яловичини з картоплею - фото крок 5
Сковорідку розігріваємо і наливаємо в неї масло. Викладаємо м'ясо.
азу з яловичини з картоплею - фото крок 6
На середньому вогні обсмажуємо його протягом 7 хвилин, постійно перемішуючи.
азу з яловичини з картоплею - фото крок 7
Додаємо цибулю і обсмажуємо 1 хвилину.
азу з яловичини з картоплею - фото крок 8
Додаємо моркву і смажимо ще 2 хвилини.
азу з яловичини з картоплею - фото крок 9
Додаємо огірки і смажимо ще 1 хвилину.
азу з яловичини з картоплею - фото крок 10
Додаємо томатну пасту, солимо і все гарненько змішуємо.
азу з яловичини з картоплею - фото крок 11
Додаємо воду, щоб вона покрила всі інгредієнти. Доводимо до кипіння.
азу з яловичини з картоплею - фото крок 12
Через чеснокодавку пропускаємо часник і додаємо в сковорідку.
азу з яловичини з картоплею - фото крок 13
Блюдо тушкуємо протягом 40-50 хвилин на дуже повільному вогні під кришкою.
азу з яловичини з картоплею - фото крок 14
Картоплю нарізаємо соломкою і обсмажуємо на окремій сковорідці.
азу з яловичини з картоплею - фото крок 15
Викладаємо на тарілку обсмажену картоплю, зверху кладемо м'ясо і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти