Азу з яловичини в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Зробив, яке блюдо здивує рідних? Скористайтеся цим унікальним рецептом! Азу з яловичини в мультиварці - відмінний спосіб зробити незабутнім ваш вечеря, а татарська кухня вразить навіть гурмана.
Традиції татарської кухні подарували нам вишуканий рецепт приготування азу з яловичини в мультиварці. Обсмажені шматочки м'яса в поєднанні з томатними нотками не залишать гостей байдужими, а скибочки солоного огірка додадуть пікантності Вашому блюду. Спробуйте зробити це - і миттєво зачаруєте гостей.
- Яловичина - 600-800 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Картопля - 5-6 штук
- Солоні огірки - 3 штуки
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Вода - 1-2 склянок
- Часник - 4 зубчики
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Лавровий лист - За смаком
- Червоний мелений перець - За смаком
1. Якщо Ви готові здивувати рідних кулінарною майстерністю, приступимо.
Заздалегідь розслабтеся, пропоную рецепт азу з яловичини в мультиварці з фото, тепер все виявиться вельми просто!
Дрібно нарізані яловичину і цибулю опустіть в ємність мультиварки і прожарьте, використовуючи масло, в режимі смаження. Це займе 15-20 хвилин (залиште при цьому кришку відкритою).
Заздалегідь розслабтеся, пропоную рецепт азу з яловичини в мультиварці з фото, тепер все виявиться вельми просто!
Дрібно нарізані яловичину і цибулю опустіть в ємність мультиварки і прожарьте, використовуючи масло, в режимі смаження. Це займе 15-20 хвилин (залиште при цьому кришку відкритою).
2. Якщо це готове, Відведіть туди поросяти, ягняти огірки. Далі ретельно все перемішати і прожарити ще 5 хвилин, додавши томатну пасту.
3. На цьому жарку можна закінчити. Подрібніть часник і відправте в готову масу.
Найцікавіше! Тепер приготування піде в режимі "гасіння" (зазвичай 1, 5-2 годину). Додайте води і виставте потрібний режим.
Найцікавіше! Тепер приготування піде в режимі "гасіння" (зазвичай 1, 5-2 годину). Додайте води і виставте потрібний режим.
4. Ловіть момент! За півгодини до закінчення гасіння додайте полупрожаренний картопля - прожарити можна на плиті або ж скористатися мультиваркою заздалегідь.
5. Готово? Тоді прийшов час для прянощів. Додайте ще 2 зубчики часнику, попередньо подрібнивши, і лавровий лист. І звичайно, більшість страв не обходяться без солі і перцю! До того ж кожна господиня може вибрати трави і прянощі на свій смак.
6. Гасіть до сигналу, і насолоджуйтеся!