Рецепт Азу з яловичини в мультиварці фото

Азу з яловичини в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Зробив, яке блюдо здивує рідних? Скористайтеся цим унікальним рецептом! Азу з яловичини в мультиварці - відмінний спосіб зробити незабутнім ваш вечеря, а татарська кухня вразить навіть гурмана.

Опис приготування:

Традиції татарської кухні подарували нам вишуканий рецепт приготування азу з яловичини в мультиварці. Обсмажені шматочки м'яса в поєднанні з томатними нотками не залишать гостей байдужими, а скибочки солоного огірка додадуть пікантності Вашому блюду. Спробуйте зробити це - і миттєво зачаруєте гостей.

  • Яловичина - 600-800 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Картопля - 5-6 штук
  • Солоні огірки - 3 штуки
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 1-2 склянок
  • Часник - 4 зубчики
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Лавровий лист - За смаком
  • Червоний мелений перець - За смаком
азу з яловичини в мультиварці - фото крок 1
1. Якщо Ви готові здивувати рідних кулінарною майстерністю, приступимо.
Заздалегідь розслабтеся, пропоную рецепт азу з яловичини в мультиварці з фото, тепер все виявиться вельми просто!
Дрібно нарізані яловичину і цибулю опустіть в ємність мультиварки і прожарьте, використовуючи масло, в режимі смаження. Це займе 15-20 хвилин (залиште при цьому кришку відкритою).
азу з яловичини в мультиварці - фото крок 2
2. Якщо це готове, Відведіть туди поросяти, ягняти огірки. Далі ретельно все перемішати і прожарити ще 5 хвилин, додавши томатну пасту.
азу з яловичини в мультиварці - фото крок 3
3. На цьому жарку можна закінчити. Подрібніть часник і відправте в готову масу.
Найцікавіше! Тепер приготування піде в режимі"гасіння" (зазвичай 1, 5-2 годину). Додайте води і виставте потрібний режим.
азу з яловичини в мультиварці - фото крок 4
4. Ловіть момент! За півгодини до закінчення гасіння додайте полупрожаренний картопля - прожарити можна на плиті або ж скористатися мультиваркою заздалегідь.
азу з яловичини в мультиварці - фото крок 5
5. Готово? Тоді прийшов час для прянощів. Додайте ще 2 зубчики часнику, попередньо подрібнивши, і лавровий лист. І звичайно, більшість страв не обходяться без солі і перцю! До того ж кожна господиня може вибрати трави і прянощі на свій смак.
азу з яловичини в мультиварці - фото крок 6
6. Гасіть до сигналу, і насолоджуйтеся!

Схожі рецепти