Рецепт Азу з яловичини з солоними огірками фото

Азу з яловичини з солоними огірками
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина , Огірок , Солоний огірок
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Одним з відомих і популярних страв татарської кухні є азу. Як приготувати азу з яловичини з солоними огірками, щоб вийшло смачно і ситно, ви зможете дізнатися прямо зараз.

Опис приготування:

Приготувавши азу з яловичини з солоними огірками з даного рецептом, ви неодмінно порадуєте своїх близьких ситним і смачним блюдом. Подавати його краще в гарячому вигляді, прикрасивши свіжою зеленню.

  • Свіжа яловичина - 1, 5 кілограма
  • Картопля - 1, 5 кілограма
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Солоні огірки - 5 штук
  • Часник - 5 зубчиків
  • Свіжі помідори - 2 штуки
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Рослинна олія - 100 грам
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Петрушка, кріп, цибуля - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
  • Лавровий лист - 1 штука
1
Ріжемо м'ясо обов'язково вздовж волокон.
Розігріваємо сковорідку і обсмажуємо на сильному вогні м'ясо, періодично помішуючи.
2
Поки м'ясо обсмажується. Очищаємо картоплю і ріжемо його кубиками. Нарубаємо дрібно цибулю і поріжемо соломкою солоні огірки.
3
Через 15 хвилин готування м'яса додамо в нього кип'ячену воду, зменшимо вогонь і залишимо гаситися.
4
Обшпаримо помідори окропом, знімемо шкірку і поріжемо кубиками.
5
Після того як м'ясо згасити 15 хвилин, додайте перець і лавровий лист і залиште на повільному вогні ще на 5 хвилин.
6
Збільшуємо вогонь, випаровуємо воду з м'яса і поступово додаємо в нього четверту частину нарізаної цибулі і помідори. Смажимо протягом 5 хвилин, перемішуючи.
7
Переміщаємо м'ясо в каструлю з товстими стінками, а сковорідку, попередньо обмивши, використовуємо для обсмажування картоплі.
8
Обсмажену картоплю додаємо до м'яса, а в сковорідці обсмажуємо порізану цибулю і солоні огірки (протягом 2-3 хвилин).
9
Після невеликої обсмажування додаємо вершкове масло, а як тільки вона розплавиться - томатну пасту. Добре перемішуємо і відправляємо до м'яса.
10
Каструлю ставимо на повільний вогонь, тушкуємо блюдо 15 хвилин із закритою кришкою.
11
Для 5 хвилин до готовності додаємо зелень і часник.

Схожі рецепти