Азу з солоними огірками
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам подобається пікантні поєднання в стравах, тоді обов'язково слід спробувати традиційне татарське азу з солоними огірками.
У татарської кухні традиційно готують азу з солоними огірками. Це неймовірне поєднання зробив блюдо дуже популярним. Існує безліч варіантів його приготування, один з яких пропоную вашій увазі.
- Яловичина - 500 грам
- Солоні огірки - 2-3 штук
- Цибулина - 1-2 штук
- Часник - 1-2 зубчиків
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Аджика або гострий соус - 1-2 чайних ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Суміш перців - 1 щіпка
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
1. При наявності всіх необхідних інгредієнтів, простий рецепт азу з солоними огірками легко приготує навіть новачок на кухні.
2. Для початку необхідно вимити, просушити і нарізати невеликими шматочками м'ясо. Також слід очистити і подрібнити цибулю. Огірки просушити і нарізати невеликими брусочками.
3. На сковороду налити трохи рослинного масла і добре прогріти. У гаряче масло відправити м'ясо і обсмажити до золотистої скоринки. Потім додати цибулю і смажити до тих пір, поки цибуля не стане прозорим.
4. Коли цибуля стане прозорою, в сковороду додати огірки, томатну пасту і гострий соус. Часник очистити, нарізати невеликими шматочками і теж відправити на сковороду. У невеликій кількості води розвести борошно і вилити до м'яса.
5. Ретельно перемішавши все, додати сіль і суміш перців за смаком. Тепер можна накрити кришкою і тушкувати до готовності. Коли м'ясо стане м'яким, азу з солоними огірками в домашніх умовах можна зняти з вогню і подавати до столу.