Рецепт Азу по-татарськи з солоними огірками фото

Азу по-татарськи з солоними огірками
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо , Овочі , Огірок , Баранина , Солоний огірок
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Ще один варіант приготування м'ясної страви з овочами. Розповідаю про рецепт, як приготувати азу по-татарськи з солоними огірками. Блюдо ситне, неймовірно смачне і соковите, з великою кількістю підливи.

Опис приготування:

Є багато варіантів приготування азу. Для нього використовують яловичину, свинину, баранину. Є варіанти з солоними огірками і без, з картоплею і без. Для пікантності страви до нього додають грузинський соус «Ткемалі». Готуйте його в казані або в каструлю з товстими стінками.

  • Баранина - 0, 5 кілограма
  • Сало - 50 грам
  • Цибуля - 1-2 штук
  • Солоні огірки - 3-4 штук
  • Помідори - 2 штуки
  • Соус «Ткемалі» - 1-2 Ст. Ложок
  • Томатний сік - 0, 5-1 склянки
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Чилі - 1 штука
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Braai - 0, 5 пучка
  • Кріп - 0, 5 пучка
азу по-татарськи з солоними огірками - фото крок 1
1. Баранячу м'якоть нарізати невеликими смужками.
азу по-татарськи з солоними огірками - фото крок 2
2. Наріжте дрібними кубиками сало, потім надішліть його в казанок, витопите з нього жир.
азу по-татарськи з солоними огірками - фото крок 3
3. Викладіть м'ясо в добре розігрітий казанок з жиром.
азу по-татарськи з солоними огірками - фото крок 4
4. Обсмажте м'ясо до утворення красивою скоринки.
азу по-татарськи з солоними огірками - фото крок 5
5. Цибулю очистіть від лушпиння і наріжте півкільцями. Викладіть його в казанок до м'яса.
азу по-татарськи з солоними огірками - фото крок 6
6. Перемішайте все вміст і обсмажуйте кілька хвилин.
азу по-татарськи з солоними огірками - фото крок 7
7. Вимийте помідори і обшпарте їх окропом, потім акуратно видаліть шкірку.
азу по-татарськи з солоними огірками - фото крок 8
8. Наріжте солоні огірочки невеликими шматочками.
азу по-татарськи з солоними огірками - фото крок 9
9. Додайте огірки в казанок і злийте сік, який витік поки їх нарізали.
азу по-татарськи з солоними огірками - фото крок 10
10. Викладіть в казан томати і роздушіть їх прямо в казані.
азу по-татарськи з солоними огірками - фото крок 11
11. Влийте 0, 5-1 стакан томатного соку, залежить від соковитості томатів, м'ясо повинно бути майже повністю вкрите соком.
азу по-татарськи з солоними огірками - фото крок 12
12. Особливої ​​пікантності додасть грузинський соус, можна замість нього покласти аджику.
азу по-татарськи з солоними огірками - фото крок 13
13. Додайте нарізану кінзу і кріп, лавровий лист, влийте воду, щоб вона покрила м'ясо. Гасіть все 20-40 хвилин, пробуйте м'ясо на м'якість.
азу по-татарськи з солоними огірками - фото крок 14
14. Додайте гострий перець, сухі спеції за смаком і сіль, готуйте ще кілька хвилин і вимикайте.
азу по-татарськи з солоними огірками - фото крок 15
15. Подавайте азу з відвареною картоплею і зеленню. Смачного!

Схожі рецепти