Рецепт Азу з конини по татарськи фото

Азу з конини по татарськи
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
М'ясо
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Ситне і смачне блюдо татарської кухні. Приготуйте його хоча б один раз, і ви будете готувати його ще не раз. Соковите і смачне м'ясо з овочами сподобається всім, особливо - чоловікам.

Опис приготування:

Це смачне і ситне блюдо татарської кухні повинно сподобається чоловікам: багато м'яса, овочі, ароматна зелень і часник. Хіба не так? Азу з конини готується приблизно так само, як і з яловичини. Ну, може трохи довше, і то не факт. Дивлячись, яке м'ясо вам попадеться. Складнощів ніяких в приготуванні бути не повинно, в рецепті докладно розказано і показано, як приготувати азу з конини по татарськи. Готуємо?

  • Конні - 2 кілограма
  • Картопля - 10-12 штук
  • Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
  • Огірки солені - 3 штуки (середнього розміру)
  • Томатна паста - 2, 5 Ст. Ложки
  • Часник - 4 зубчики
  • Перець чилі - 1 штука
  • Зелень кінзи - 50 грам
  • Бульйон - 500 мілілітрів (з конини або яловичий)
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Сіль - 2 чайних ложки (за смаком)
  • Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток
азу з конини по татарськи - фото крок 1
Розтоплюємо на сковороді вершкове масло.
азу з конини по татарськи - фото крок 2
М'якоть конини нарізаємо невеликими, бажано довгими шматочками. Викладаємо на сковороду.
азу з конини по татарськи - фото крок 3
Обсмажуємо м'ясо до красивого рум'яного кольору.
азу з конини по татарськи - фото крок 4
Чистимо цибулю, після цього нарізаємо його тонкими кільцями.
азу з конини по татарськи - фото крок 5
Викладаємо обсмажене м'ясо в казан, а на сковороді обсмажуємо цибулю.
азу з конини по татарськи - фото крок 6
Обсмажений до легкого золотистого кольору цибулю відправляємо в казан до м'яса.
азу з конини по татарськи - фото крок 7
Заливаємо м'ясо бульйоном, додаємо томатну пасту, сіль і мелений перець. Ставимо на вогонь, доводимо до кипіння і зменшуємо вогонь. А тепер нехай гаситься приблизно годину на невеликому вогні. Час залежить від якості м'яса, може готуватися і більше.
азу з конини по татарськи - фото крок 8
Огірки нарізаємо тонкими довгими смужками. Чистим картошку, теж нарізаємо її - брусочками.
азу з конини по татарськи - фото крок 9
Огірки тушкуємо в невеликій кількості води. Картоплю обсмажуємо до напівготовності. Потім відправляємо і картоплю, і огірки в казан до м'яса і тушкуємо все разом хвилин 20-30.
азу з конини по татарськи - фото крок 10
Своїм та дрібно нарізаємо зелень кінзи, додаємо подрібнені часник і перець чилі. Перемішуємо. Цією сумішшю посипаємо азу на тарілці.

Схожі рецепти